Afstudeeropdracht Business Analist

Functieprofiel

Wat je gaat doen
Als Business Analist onderzoek je welke data we binnen ons bedrijf allemaal beschikbaar hebben. Je onderzoekt ook welke data we kunnen gebruiken om tot bruikbare managementinformatie te komen en weet deze te koppelen aan de (latente) behoeftes binnen onze organisatie.

Functie-eisen

Dit moet je kunnen

  • Je staat op het punt je HBO/WO af te ronden bijv. in de richting van Technische Bedrijfskunde, IT of evt. Finance.
  • Analytische vaardigheden zijn vanzelfsprekend, maar je bent in staat om data ook op een bruikbare manier te vertalen voor intern gebruik.
  • Affiniteit met BI-processen en het optimaliseren hiervan.

Functie-aanbod

Goede vooruitzichten
Je krijgt alle mogelijke ruimte & middelen om je opdracht uit te voeren. Behalve een prettige werkomgeving staat samenwerken en plezier in je werk centraal. Daarbij vinden we het belangrijk dat iedereen zich op z’n gemak voelt en zichzelf kan zijn. Juist dat maakt het zo prettig om met en bij ons te werken. Uiteraard ontvang je een marktconforme vergoeding voor je inspanningen.

Werken bij Knaapen

Alsof je thuis bent
Knaapen Groep (sinds 1652) is het oudste familiebedrijf van Nederland. Wij zijn experts in renovatie, onderhoud en beheer van vastgoed. Daar zijn we niet alleen goed in, daar hebben we ook plezier in. Samen maken we elk huis klaar voor de toekomst. Bij alles wat we doen staan kwaliteit en duurzaamheid voorop. Maar wat ons echt beweegt zijn mensen. Dit betekent dat we niet alleen fysiek, maar ook sociaal investeren in betere vooruitzichten voor buurten en bewoners.

Bij deze afwisselende stageopdracht in ons groeiende familiebedrijf hoort een stagevergoeding. We bieden je een fijn team van vakkundige collega’s en prettige werktijden. Ook organiseren we door het jaar heen verschillende activiteiten. Cursussen en teamuitjes, maar ook wekelijks sporten met collega’s en toffe borrels en personeelsfeesten.

Bij Knaapen heerst een informele werksfeer waarbinnen onze medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen. We zijn trots op ons team van 110 vakbekwame collega’s die elke dag hun beste beentje voorzetten voor het beste resultaat.

Wat vinden jouw toekomstige collega’s eigenlijk van het werken bij Knaapen? Bekijk de uitkomst hier.

Kom jij ons team versterken?

Solliciteer naar de functie Business Analist bij Knaapen. Een motivatiebrief hoef je niet te schrijven. Wel ontvangen we graag je cv. Op basis daarvan nodigen we je met plezier uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Meer informatie

Wil je meer weten over deze functie voordat je solliciteert? Neem dan telefonisch contact op (0499 – 46 06 05) tijdens kantooruren, of stuur een mail aan: solliciteren@knaapen.nl

Sollicitatieformulier

    Schrijf geen brief, alleen je CV of linkedin profiel achterlaten is voldoende voor ons.