On­der­houds­schil­der

Haal jij voldoening uit het onderhouden van woningen en gebouwen? Ben jij bekend met betonrot en weet je hoe je houtrot moet behandelen? Heb jij de finesse om met bewoners te communiceren? Dan heb ik goed nieuws!

We zijn op zoek naar een vakbekwame onderhoudsschilder wiens hart sneller gaat kloppen bij het zien van verweerde schilderwerken. Ben jij een bedreven schilder met een passie voor renovatieprojecten? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Voor verschillende woningcorporaties verzorgt KnaapenGroep het planmatig onderhoud aan (een deel van) het woningbezit. De afdeling Planmatig Onderhoud staat aan de vooravond van een groei en hierdoor zijn we op zoek naar een onderhoudsschilder.

Wat is je uitdaging als onderhoudsschilder?

Je taken bestaan uit o.a. het uitvoeren van schilderwerkzaamheden van houten, stalen en betonnen onderdelen. Dit zijn voor jouw bekende werkzaamheden en houtrotreparatie/betonreparatie hebben voor jouw geen geheimen!

Je bent op zoek naar vast werk en hebt aantoonbare ervaring als schilder in de woningbouw/renovatie.

Vanzelfsprekend kan je goed afbranden/föhnen, schuren, kitten, plamuren en je kunt snel, strak besnijden. Daarnaast bouw je, samen met je collega’s, de steigers efficiënt op en af.

Heb je een schilder of vakdiploma? Dan is dit zeker een pre, maar is niet noodzakelijk.

Jij gaat netjes met mensen om, je werkt immers aan bewoonde woningen. Je communiceert op een klantvriendelijke en heldere wijze met de bewoners. Als laatste draag je er zorg voor dat een projectobject opgeruimd en netjes wordt achtergelaten.

Wat neem je mee?

 • Opleidingen via het SPOS/schilderschool is een pre
 • Relevante werkervaring in een vergelijkbare functie
 • Kennis (aantoonbaar) hout-, betonrot herstel
 • Kennis van branche specifieke producten en materialen
 • Rijbewijs B en eigen vervoer
 • Basisveiligheid (VCA)

Wat heeft KnaapenGroep jou te bieden?

 • Een afwisselende functie binnen een succesvol en groeiend familiebedrijf
 • Uitstekend salaris conform CAO schilders-, afwerkings- en glaszetbedrijf
 • 32 vakantiedagen (waarvan een deel snipper en een deel ATV is
 • Telefoon en Ipad
 • Een inspirerende werkomgeving in KnaapenGroep stijl!
 • Gezellige vrijmibo’s
 • Toffe personeelsuitjes
 • Sporten op kantoor
 • Ieder kwartaal een of meerdere Knappe Knaapen Koppen activiteiten!

Waar ga je werken?

KnaapenGroep: Onderhoud met gevoel!
KnaapenGroep is het oudste familiebedrijf van Nederland (opgericht in 1652) en wordt inmiddels vertegenwoordigd door de 11e generatie. Van een eenvoudig schildersbedrijf zijn wij uitgegroeid tot een multidisciplinair renovatiebedrijf, met voornamelijk woningcorporaties als opdrachtgever. Wij hebben een bijzondere kijk op renoveren en dat zien opdrachtgevers terug in de praktijk. Anders dan dat je van een bouwbedrijf verwacht, bouwen wij niet alleen met stenen en cement. Wij renoveren fysiek én sociaal en investeren in een betere toekomst voor de bewoners van een wijk.

De organisatiecultuur bij KnaapenGroep is sterk, als een onzichtbare lijm die de Knaapen-medewerkers met elkaar verbindt. Als oudste familiebedrijf van Nederland weten wij als geen ander dat een aangenaam werkklimaat, waarbij mensen zich prettig voelen, de basis is voor kwaliteit en voor de toekomst.
Er heerst een platte en informele werksfeer, waarin je zowel persoonlijk als vakinhoudelijk de vrijheid krijgt om jezelf optimaal te kunnen ontwikkelen. Met een team van 90 vakbekwame mensen zet KnaapenGroep zich iedere dag proactief in voor de klanten. De collega’s zijn betrokken naar elkaar, de opdrachtgevers en de bewoners. Een team waar KnaapenGroep trots op is!

Wat vinden jouw toekomstige collega’s eigenlijk van het werken bij Knaapen? Bekijk de uitkomst hier.

Laat van je horen!

Durf jij de uitdaging aan? Dan zijn we benieuwd naar je verhaal. Stuur je CV en motivatiebrief via onderstaand sollicitatieformulier. Heb je vragen? Neem voor meer informatie contact op via telefoonnummer 0499 – 460 605. Of stel je vragen via onderstaand formulier zonder bijlagen.

Sollicitatieformulier