Bedrijfsleider Renovatie & Onderhoud

Dat de verantwoordelijkheid voor onze grootste afdeling met tientallen medewerkers in jouw handen ligt, schrikt jou niet af. Sterker nog: dát is waarom jij de stap naar deze leidinggevende functie wilt zetten. Kun jij sturing geven aan een fenomenaal team dat werkt aan indrukwekkende renovatieprojecten? Dan ben jij de eindbaas die bij ons hoort! Wij dagen je uit… solliciteer!

Functieomschrijving

De bedrijfsleider die we zoeken beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, heeft een daadkrachtige persoonlijkheid en weet mensen te motiveren. Je bent representatief en kan uitstekend organiseren. We zoeken een natuurlijke leider die ook zelf de handen uit de mouwen steekt. Een teambuilder met ervaring en grote affiniteit met de bouwsector.

Als Bedrijfsleider Renovatie en Onderhoud voer je de dagelijkse leiding over de verschillende medewerkers die de renovatieprojecten tot in de puntjes verzorgen. Je bent een sturende en coachende factor. Je draagt samen met jouw team de verantwoordelijkheid voor het realiseren van de projecten. Je bewaakt de kwaliteit van de geleverde diensten, zorgt dat afspraken worden nagekomen en voert het personeelsbeleid uit. Je streeft altijd naar optimale uitvoering door de medewerkers  en de correcte bewaking van de processen.

Je bepaalt als bedrijfsleider, in overleg met de directie, het beleid en de doelstellingen voor de organisatie en vul je deze op basis van eigen inzicht in op een manier die bij de organisatie en de doelstellingen past.

De werkzaamheden waarbij je in deze functie aan moet denken zijn:

 • Bedrijfsbeleid uitwerken en realiseren, rekening houdend met ontwikkelingen in de markt
 • Je bent onderdeel van het MT
 • Langdurige en succesvolle relaties opbouwen
 • Leiding geven aan de projectleiding en uitvoering
 • Efficiëntie van de organisatie en coördinatie van personeel en materieel bewaken
 • Regelmatig met de projectleiders overleggen
 • Aandachtspunten vroegtijdig signaleren en met betrokkenen bespreken
 • Toepassing van wet- en regelgeving en veiligheid waarborgen
 • Financiële resultaten van projecten verzorgen
 • Projecten met betrokkenen evalueren

Jouw profiel

 • HBO Bouwkunde of Bouwtechnische bedrijfskunde
 • 5 jaar in een vergelijkbare functie
 • Bewezen leiderschapsprofiel en ervaring in renovatie
 • Cijfermatig inzicht
 • Breed inzetbaar: vanaf de opstart van een project tot en met de evaluatie
 • Zelfstandig en verantwoordelijk

Bedrijfsprofiel

We zijn het oudste familiebedrijf van Nederland (opgericht in 1652) en worden inmiddels vertegenwoordigd door de 11de generatie. Van eenvoudig schildersbedrijf zijn we uitgegroeid tot een multidisciplinair renovatiebedrijf, met voornamelijk woningcorporaties als opdrachtgever. We hebben een bijzondere kijk op renoveren en dat ziet u terug in de praktijk.

Want anders dan u van een aannemer verwacht, bouwen wij niet alleen met stenen en cement. We renoveren fysiek én sociaal en investeren in een betere toekomst voor de bewoners van een wijk.

Sollicitatieprocedure

 • Eerste gesprekken ronde
 • Tweede gesprekken ronde
 • Aanbod
 • Contract ondertekening
 • Aan de slag!

Wat bieden wij?

 • Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Uitzicht op een vast dienstverband
 • Een informele en prettige werkomgeving
 • Uitdagend werk om je helemaal in te storten
 • Een platte organisatie waar humor noodzakelijk is

Geïnteresseerd?

Durf jij de uitdaging aan? Dan zijn wij benieuwd naar jouw verhaal. Stuur je CV en motivatiebrief via onderstaand sollicitatieformulier. Heb je vragen? Neem voor meer informatie contact op met Maartje van Kester via telefoonnummer 06 10 59 69 54. Of stel je vragen via onderstaand formulier zonder bijlagen.

Sollicitatieformulier