Coördinator Beheer & Onderhoud

Als coőrdinator zorg jij dat onze ondernemende monteurs elke dag weten waar ze moeten zijn en wat ze moeten doen!

Overtref jij elke keer weer de verwachting, weet jij van aanpakken en ben je oplossingsgericht? Dan is de functie als coördinator jou op het lijf geschreven!

Voor verschillende woningcorporaties verzorgt Knaapen Beheer en Onderhoud het dagelijks-, mutatie- en overig bouwkundige onderhoud van het woningbezit. De afdeling Beheer en Onderhoud is flink gegroeid en heeft daarnaast stevige ambities, waar jij onderdeel van mag zijn.

Wat is je uitdaging als coördinator?

Als coördinator beheer en onderhoud ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering van het dagelijks onderhoud aan de woningen van onze klanten, en alles wat daarbij komt kijken. Zo zorg je een goede telefonische intake en administratieve verwerking van de aanvragen. Dit alles doe je via een geautomatiseerd digitaal planningssysteem. Je coördineert de monteurs in het veld. Is er een monteur ziek, loopt er een opdracht uit of is een bewoner niet thuis? Jij zorgt dat de bonnen worden herverdeeld. Je zorgt dat de monteurs of co-makers weten waar ze moeten zijn, wanneer ze er moeten zijn en wat ze moeten doen. Daarnaast bewaak je de voortgang van de werkzaamheden en hou je voortdurend contact met je klanten. Ook de financiële afhandeling van de opdrachten valt onder jou verantwoordelijkheid.

Waar je nog meer verantwoordelijk voor bent

In het dagelijks onderhoud zijn een hoog firsttime fixed percentage en een hoge klanttevredenheid super belangrijk. Jij vervult hierin een sleutelrol, door jou efficiënte planning en duidelijke communicatie zorg je hier namelijk voor!

Wat neem je mee?

 • MBO Bouwkunde (of een andere bouwgerelateerde opleiding).
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
 • Kennis van de branchespecifieke producten, materialen en methoden.
 • Kennis van bouw wettelijke regelgeving en bouwbesluit.
 • Je herkent je in de volgende eigenschappen: planmatige organisator, besluit- en communicatiefvaardig, klantgerichte spin in het web.
 • Leidinggevende capaciteiten.
 • Cijfermatig inzicht.

Wat heeft KnaapenGroep jou te bieden?

 • Een afwisselende functie binnen een succesvol en groeiend familiebedrijf.
 • Uitstekend salaris conform CAO Bouw.
 • 43 vakantiedagen (waarvan een deel wordt uitbetaald).
 • Vrij besteedbaar duurzaam inzetbaarheidspotje (1,9% van je brutosalaris).
 • Telefoon en laptop.
 • Een inspirerende werkomgeving in KnaapenGroep stijl!
 • Gezellige vrijmibo’s.
 • Toffe personeelsuitjes.
 • Sporten op kantoor.
 • Ieder kwartaal een of meerdere Knappe Knaapen Koppen activiteiten!

Waar ga je werken?

KnaapenGroep: Onderhoud met gevoel!
KnaapenGroep is het oudste familiebedrijf van Nederland (opgericht in 1652) en wordt inmiddels vertegenwoordigd door de 11e generatie. Van een eenvoudig schildersbedrijf zijn wij uitgegroeid tot een multidisciplinair renovatiebedrijf, met voornamelijk woningcorporaties als opdrachtgever. Wij hebben een bijzondere kijk op renoveren en dat zien opdrachtgevers terug in de praktijk. Anders dan dat je van een bouwbedrijf verwacht, bouwen wij niet alleen met stenen en cement. Wij renoveren fysiek én sociaal en investeren in een betere toekomst voor de bewoners van een wijk.

De organisatiecultuur bij KnaapenGroep is sterk, als een onzichtbare lijm die de Knaapen-medewerkers met elkaar verbindt. Als oudste familiebedrijf van Nederland weten wij als geen ander dat een aangenaam werkklimaat, waarbij mensen zich prettig voelen, de basis is voor kwaliteit en voor de toekomst.
Er heerst een platte en informele werksfeer, waarin je zowel persoonlijk als vakinhoudelijk de vrijheid krijgt om jezelf optimaal te kunnen ontwikkelen. Met een team van 90 vakbekwame mensen zet KnaapenGroep zich iedere dag proactief in voor de klanten. De collega’s zijn betrokken naar elkaar, de opdrachtgevers en de bewoners. Een team waar KnaapenGroep trots op is!

Wat vinden jouw toekomstige collega’s eigenlijk van het werken bij Knaapen? Bekijk de uitkomst hier.

Geïnteresseerd?

Durf jij de uitdaging aan? Dan zijn wij benieuwd naar jouw verhaal. Stuur je CV en motivatiebrief via onderstaand sollicitatieformulier. Heb je vragen? Neem voor meer informatie contact op met Maartje van Kester via telefoonnummer 06 10 59 69 54. Of stel je vragen via onderstaand formulier zonder bijlagen.

Sollicitatieformulier