Planontwikkelaar RGS

Als planontwikkelaar zorg jij dat je op basis van startnotities, MJOB’s, inspectierapporten en door gesprekken met de opdrachtgever en interne projectleider, scenario’s opstelt. Deze scenario’s passen integraal binnen de kaders die zijn gesteld in de overeenkomst en voldoen daarmee aan de wensen van de klant.

Voor verschillende woningcorporaties verzorgt KnaapenGroep het planmatig onderhoud aan (een deel van) het woningbezit. De afdeling Planmatig Onderhoud staat aan de vooravond van een groei en hierdoor zijn we op zoek naar een Planontwikkelaar RGS.

Wat is je uitdaging als planontwikkelaar RGS?

Als planontwikkelaar ben je voornamelijk bezig met het ontwikkelen van scenario’s voor het onderhoud aan de woningen in onze rayons. Hierbij zijn; duurzaamheid, instandhouding en TCO belangrijke steekwoorden. Deze scenario’s stel je op aan de hand van de startnotities, MJOB’s en inspectierapporten. Na overleg met de interne projectleider en RGS manager presenteer je deze aan de opdrachtgever en worden de jaarplannen vastgesteld. Na vaststelling van de jaarplannen zorg je voor een goede overdracht naar de uitvoering en blijf je betrokken bij de planvoorbereiding.  De onderhouds- en verduurzamingswerkzaamheden bestaan uit het, opwaarderen van het woningbezit van diverse opdrachtgevers.

Waar je nog meer verantwoordelijk voor bent

We vinden het belangrijk dat er een succesvolle samenwerking met de klant en het team wordt gerealiseerd. Het verbinden van belangen van opdrachtgever, bewoner en projectteam. Data gestuurd onderhoud is de toekomst hier ligt dus duidelijk je interesse. Je voert conditiemetingen uit en inspecteert/inventariseert de objecten en je baseert je scenario’s op bestaande en nieuwe data. Daarnaast kun je jouw plannen ook nog eens vol enthousiasme presenteren en overbrengen naar de opdrachtgever.

Wie zoeken wij

Een initiatiefrijke verbinder, communicatief vaardig en gestructureerd die beschikt over uitstekend inlevingsvermogen. Klantgerichtheid en samenwerken, zit in je DNA, je hebt passie voor continue verbeteren en anderen mee te nemen in je verhaal. Je bent doel- en resultaatgericht en vindt het prettig om zelfstandig je werkzaamheden uit te voeren.

Wat neem je mee?

 • MBO/HBO Bouwkunde.
 • Minimaal 3 jaar relevante aantoonbare ervaring.
 • Analytisch en technisch inzicht.
 • Ervaring met projectmanagement en calculatie.
 • Bouwfysisch inzicht.
 • Kennis van de branchespecifieke producten, materialen en methoden.
 • Je herkent je in de volgende eigenschappen: analytische organisator, klantgerichte verhalenverteller, streeft naar kwaliteit.
 • NEN-2767.

Wat heeft KnaapenGroep jou te bieden?

 • Een afwisselende functie binnen een succesvol en groeiend familiebedrijf.
 • Uitstekend salaris conform CAO schilders-, afwerkings- en glaszetbedrijf.
 • 32 vakantiedagen (waarvan een deel snipper en een deel ATV is).
 • Telefoon, laptop en Ipad.
 • Een inspirerende werkomgeving in KnaapenGroep stijl!
 • Gezellige vrijmibo’s.
 • Toffe personeelsuitjes.
 • Sporten op kantoor.
 • Ieder kwartaal een of meerdere Knappe Knaapen Koppen activiteiten!

Waar ga je werken?

KnaapenGroep: Onderhoud met gevoel!
KnaapenGroep is het oudste familiebedrijf van Nederland (opgericht in 1652) en wordt inmiddels vertegenwoordigd door de 11e generatie. Van een eenvoudig schildersbedrijf zijn wij uitgegroeid tot een multidisciplinair renovatiebedrijf, met voornamelijk woningcorporaties als opdrachtgever. Wij hebben een bijzondere kijk op renoveren en dat zien opdrachtgevers terug in de praktijk. Anders dan dat je van een bouwbedrijf verwacht, bouwen wij niet alleen met stenen en cement. Wij renoveren fysiek én sociaal en investeren in een betere toekomst voor de bewoners van een wijk.

De organisatiecultuur bij KnaapenGroep is sterk, als een onzichtbare lijm die de Knaapen-medewerkers met elkaar verbindt. Als oudste familiebedrijf van Nederland weten wij als geen ander dat een aangenaam werkklimaat, waarbij mensen zich prettig voelen, de basis is voor kwaliteit en voor de toekomst.
Er heerst een platte en informele werksfeer, waarin je zowel persoonlijk als vakinhoudelijk de vrijheid krijgt om jezelf optimaal te kunnen ontwikkelen. Met een team van 90 vakbekwame mensen zet KnaapenGroep zich iedere dag proactief in voor de klanten. De collega’s zijn betrokken naar elkaar, de opdrachtgevers en de bewoners. Een team waar KnaapenGroep trots op is!

Wat vinden jouw toekomstige collega’s eigenlijk van het werken bij Knaapen? Bekijk de uitkomst hier.

Geïnteresseerd?

Durf jij de uitdaging aan? Dan zijn wij benieuwd naar jouw verhaal. Stuur je CV en motivatiebrief via onderstaand sollicitatieformulier. Heb je vragen? Neem voor meer informatie contact op met Maartje van Kester via telefoonnummer 06 – 142 867 36. Of stel je vragen via onderstaand formulier zonder bijlagen.

Sollicitatieformulier