Loodgieter

Functieprofiel

Wat je gaat doen
Als Loodgieter ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van installaties en onderhouds- en vervangingswerkzaamheden van onder meer cv en airco, sanitaire installaties en (duurzame) warmtepompen, daken en goten.  

Het leveren van vakmanschap en kwaliteit staat centraal met als doel tevreden opdrachtgevers. Het blijven ontwikkelen van je kennis en ervaring is voor jou een vanzelfsprekendheid en hier investeren wij ook graag in.

Functie-eisen

Dit moet je kunnen
Je hebt een opleiding in de installatietechniek afgerond en/of relevante werkervaring in een vergelijkbare functie. Dagelijks onderhoud en renovatieprojecten zijn voor jou bekend terrein en je bent bekend met de laatste technieken.

Je gaat voor kwaliteit en denkt in oplossingen. Ook beschik je over een VCA-certificaat (Basisveiligheid) en een rijbewijs (bij voorkeur BE).

Omdat je vaak bij mensen thuis over de vloer komt, ben je representatief, behulpzaam en maak je makkelijk een praatje. Daarbij werk je graag samen in een team van gemotiveerde mensen.

Functie-aanbod

Goede vooruitzichten
Bij deze afwisselende job in ons groeiende familiebedrijf hoort een uitstekend salaris met 48 vakantiedagen, waarvan 30 snipper en 18 in tijdspaarfonds conform de Cao Bouw & Infra.

We bieden een eigen iPad en telefoon, prettige werktijden en een vrij besteedbaar duurzaam inzetbaarheidspotje (1,9% van je brutosalaris).

Ook organiseren we door het jaar heen verschillende activiteiten. Cursussen en teamuitjes, maar ook wekelijks sporten met collega’s en toffe borrels en personeelsfeesten.

Werken bij Knaapen

Alsof je thuis bent
Knaapen Groep (sinds 1652) is het oudste familiebedrijf van Brabant. Wij zijn experts in renovatie, onderhoud en beheer van vastgoed. Daar zijn we niet alleen goed in, daar hebben we ook plezier in. Samen maken we elk huis klaar voor de toekomst.

Bij alles wat we doen staan kwaliteit en duurzaamheid voorop. Maar wat ons echt beweegt zijn mensen. Dit betekent dat we niet alleen fysiek, maar ook sociaal investeren in betere vooruitzichten voor buurten en bewoners.

Voor onze uitdagende opdrachten is samenwerken een must. Daarbij vinden we het belangrijk dat iedereen zich op z’n gemak voelt en zichzelf kan zijn. Juist dat maakt het zo prettig om met en bij ons te werken.

Bij Knaapen heerst een informele werksfeer waarbinnen onze medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen. We zijn trots op ons team van 130 vakbekwame collega’s die elke dag hun beste beentje voorzetten voor het beste resultaat.

Wat vinden jouw toekomstige collega’s eigenlijk van het werken bij Knaapen? Bekijk de uitkomst hier.

Kom jij ons team versterken?

Solliciteer naar de functie Loodgieter bij Knaapen. Een motivatiebrief hoef je niet te schrijven. Wel ontvangen we graag je cv en eventueel je LinkedIn-profiel. Op basis daarvan nodigen we je met plezier uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Meer informatie

Wil je meer weten over deze functie voordat je solliciteert? Neem dan telefonisch contact op (0499 – 46 06 05) tijdens kantooruren, of stuur een mail aan: solliciteren@knaapen.nl

Sollicitatieformulier

    Schrijf geen brief, alleen je CV of linkedin profiel achterlaten is voldoende voor ons.