Werkvoorbereider Renovatie & Onderhoud

Functieprofiel

Wat je gaat doen
Als Ervaren Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en -begeleiding van verschillende onderhoud en renovatieprojecten. Binnen die projecten neem je zowel in de planfase als tijdens de uitvoering de lead in het naleven en bewaken van afspraken over tijd, kwaliteit en geld.

In overleg met de projectleider stel je uitvoeringsplannen op, verzorg je de inkoop van materialen en maak je afspraken met onderaannemers. Je signaleert tijdig knelpunten, controleert (bouw)tekeningen en past deze waar nodig aan.

Binnen een enthousiast team van project- en bedrijfsleiders, werkvoorbereiders, calculators en uitvoerders kun jij je eigen werk organiseren. De voortgang van je werkzaamheden verantwoord je bij onze Bedrijfsleider Renovatie & Onderhoud. Zo rond je elk project af met een positief resultaat, tevreden opdrachtgevers en gelukkige bewoners.

Functie-eisen

Dit moet je kunnen
Je bent in het bezit van een diploma mbo Bouwkunde, Bouwtechnische Bedrijfskunde of een gelijkwaardige opleiding, en hebt 3 tot 5 jaar ervaring in een bouwbedrijf of bij een aannemer.

Je hebt knowhow van branchespecifieke producten, (duurzame) materialen en methoden, en ben je goed op de hoogte van actuele wettelijke bouwregelgeving en besluiten. Ervaring met renovatie en (groot) onderhoud is een pre.

Verder ben je een proactief organisatietalent met sterke communicatieve en sociale vaardigheden. Je werkt klantgericht, bent nieuwsgierig en beschikt over een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen.

Functie-aanbod

Goede vooruitzichten
Bij deze afwisselende en gewaarde job in ons groeiende familiebedrijf hoort een uitstekend salaris (conform Cao Bouw & Infra) met 43 vakantiedagen, waarvan een deel wordt uitbetaald.

We bieden je een laptop met telefoon, prettige werktijden en een vrij besteedbaar duurzaam inzetbaarheidspotje (1,9% van je brutosalaris).

Ook organiseren we door het jaar heen verschillende activiteiten. Cursussen en teamuitjes, maar ook wekelijks sporten met collega’s en toffe borrels en personeelsfeesten.

Werken bij Knaapen

Alsof je thuis bent
Knaapen (sinds 1652) is het oudste familiebedrijf van Brabant. Wij zijn experts in renovatie, onderhoud en beheer van vastgoed. Daar zijn we niet alleen goed in, daar hebben we ook plezier in. Samen maken we elk huis klaar voor de toekomst.

Bij alles wat we doen staan kwaliteit en duurzaamheid voorop. Maar wat ons echt beweegt zijn mensen. Dit betekent dat we niet alleen fysiek, maar ook sociaal investeren in betere vooruitzichten voor buurten en bewoners.

Voor onze uitdagende opdrachten is samenwerken een must. Daarbij vinden we het belangrijk dat iedereen zich op z’n gemak voelt en zichzelf kan zijn. Juist dat maakt het zo prettig om met en bij ons te werken.

Bij Knaapen heerst een informele werksfeer waarbinnen onze medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen. We zijn trots op ons team van 130 vakbekwame collega’s die elke dag hun beste beentje voorzetten voor het beste resultaat.

Wat vinden jouw toekomstige collega’s eigenlijk van het werken bij Knaapen? Bekijk de uitkomst hier.

Kom jij ons team versterken?

Solliciteer naar de functie Ervaren Werkvoorbereider bij Knaapen. Een motivatiebrief hoef je niet te schrijven. Wel ontvangen we graag je cv en eventueel je LinkedIn-profiel. Op basis daarvan nodigen we je met plezier uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Meer informatie

Wil je meer weten over deze functie voordat je solliciteert? Neem dan telefonisch contact op (0499 – 46 06 05) tijdens kantooruren, of stuur een mail aan: solliciteren@knaapen.nl

Sollicitatieformulier

    Schrijf geen brief, alleen je CV of linkedin profiel achterlaten is voldoende voor ons.