Werkvoorbereider Renovatie & Onderhoud

Wie zijn wij?

KnaapenGroep: Onderhoud met gevoel!
KnaapenGroep is het oudste familiebedrijf van Nederland (opgericht in 1652) en wordt inmiddels vertegenwoordigd door de 11e generatie. Van een eenvoudig schildersbedrijf zijn wij uitgegroeid tot een multidisciplinair renovatiebedrijf, met voornamelijk woningcorporaties als opdrachtgever. Wij hebben een bijzondere kijk op renoveren en dat zien opdrachtgevers terug in de praktijk. Anders dan dat je van een bouwbedrijf verwacht, bouwen wij niet alleen met stenen en cement. Wij renoveren fysiek én sociaal en investeren in een betere toekomst voor de bewoners van een wijk.

De organisatiecultuur bij KnaapenGroep is sterk, als een onzichtbare lijm die de Knaapen-medewerkers met elkaar verbindt. Als oudste familiebedrijf van Nederland weten wij als geen ander dat een aangenaam werkklimaat, waarbij mensen zich prettig voelen, de basis is voor kwaliteit en voor de toekomst.
Er heerst een platte en informele werksfeer, waarin je zowel persoonlijk als vakinhoudelijk de vrijheid krijgt om jezelf optimaal te kunnen ontwikkelen. Met een team van 90 vakbekwame mensen zet KnaapenGroep zich iedere dag proactief in voor de klanten. De collega’s zijn betrokken naar elkaar, de opdrachtgevers en de bewoners. Een team waar KnaapenGroep trots op is! Wil je er ook deel van uitmaken? Dat kan! 2 Van onze jonge werkvoorbereiders gaan het ontwikkeltraject in naar Projectleider en daarom zoeken we uitbreiding van ons team met 2 nieuwe werkvoorbereiders! Kom jij ons team in Son/Ekkersrijt versterken in de functie van

Ervaren werkvoorbereider (fulltime)

Wat is je uitdaging als Werkvoorbereider?

Je bevordert de bouw- en plantechnische werkvoorbereiding en werkbegeleiding en bent hierin het 1e aanspreekpunt voor de projectleider. Je hebt de lead in de bewakingen van afspraken rondom, tijd, kwaliteit en geld en bewaakt deze 3-eenheid bij het voorbereiden van het project en natuurlijk ook tijdens de uitvoering. Je signaleert de knelpunten, controleert de tekeningen en past deze indien nodig aan. Je stelt de uitvoeringsplanning op in overleg met de projectleider en je verzorgt de inkoop van materialen en regelt de afspraken met onder-aannemers. Met jouw inspanningen wordt het project optimaal voorbereid en komt het bijna perfect in de uitvoering! Ook ben je het aanspreekpunt en sparringspartner voor de uitvoerder.

De bonus

De vrijheid om de werken met je team en van jezelf te organiseren! Bij KnaapenGroep kennen we korte lijnen. Je werkt samen met een enthousiast team van medewerkers (calculator, projectleider, bedrijfsleider, andere werkvoorbereiders en uitvoerders). Onze projecten zijn vooral in Brabant. Je legt verantwoording af aan de Bedrijfsleider KRO. Het resultaat van je harde werk is een optimaal gerealiseerd project, tevreden bewoners en een happy customer!

Wat neem je mee?

Is dit op jou van toepassing?

Wat heeft KnaapenGroep jou te bieden?

Wat vinden jouw toekomstige collega’s eigenlijk van het werken bij Knaapen? Bekijk de uitkomst hier.

Geïnteresseerd?

Durf jij de uitdaging aan? Dan zijn we benieuwd naar je verhaal. Stuur je CV en motivatiebrief via onderstaand sollicitatieformulier of mail naar solliciteren@knaapen.nl. Heb je vragen? Neem voor meer informatie contact op met Imke Segers via telefoonnummer 06 – 513 68 465. Of stel je vragen via onderstaand formulier zonder bijlagen.

Sollicitatieformulier