Projectcoördinator Beheer & Onderhoud

Functieprofiel

Wat je gaat doen
Als Projectcoördinator Beheer & Onderhoud ben je verantwoordelijk voor renovaties van verbouwingen in woningen van onze belangrijkste opdrachtgevers.

Je bent de spin in het web van een team van circa 20 binnen- en buitenmedewerkers. Je verzorgt technische opnames met externe opzichters en beheerders, stelt begrotingen op en regelt inkoop van materialen.

De meeste projecten (met een budget tot €75.000) bevinden zich in een straal van 20 kilometer rondom Eindhoven. Tot en met de oplevering heb je veel vrijheid in planning en organisatie, die je verantwoordt aan je projectleider.

Omdat ook de administratie volledig op orde moet zijn, controleer en verwerk je onder meer werkorders en inkoopfacturen, en lever je de nodige informatie voor de verkoopfacturen aan onze opdrachtgevers.

Functie-eisen

Dit moet je kunnen
Je bent in het bezit van een diploma mbo Bouwkunde (of een gelijkwaardige opleiding) en hebt minimaal 2 jaar ervaring in een dienstverlenende, coördinerende functie.

Je hebt knowhow van branchespecifieke producten, materialen en methoden, en bent goed op de hoogte van wettelijke bouwregelgeving en bouwbesluiten.

Verder ben je een proactief organisatietalent met sterke communicatieve en sociale vaardigheden. Je werkt klantgericht, bent nieuwsgierig en beschikt over een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen.

Functie-aanbod

Goede vooruitzichten
Bij deze afwisselende en gewaardeerde job in ons groeiende familiebedrijf hoort een uitstekend salaris (conform cao Bouw & Infra) met 43 vakantiedagen, waarvan een deel wordt uitbetaald.

We bieden je een eigen laptop met telefoon, een leaseauto, prettige werktijden en een vrij besteedbaar duurzaam inzetbaarheidspotje (1,9% van je brutosalaris).

Ook organiseren we door het jaar heen verschillende activiteiten. Cursussen en teamuitjes, maar ook wekelijks sporten met collega’s en toffe borrels en personeelsfeesten.

Werken bij Knaapen

Doe alsof je thuis bent
Knaapen Groep (sinds 1652) is het oudste familiebedrijf van Nederland. Wij zijn experts in renovatie, onderhoud en beheer van vastgoed. Daar zijn we niet alleen goed in, daar hebben we ook plezier in. Samen maken we elk huis klaar voor de toekomst.

Bij alles wat we doen staan kwaliteit en duurzaamheid voorop. Maar wat ons echt beweegt zijn mensen. Dit betekent dat we niet alleen fysiek, maar ook sociaal investeren in betere vooruitzichten voor buurten en bewoners.

Voor onze uitdagende opdrachten is samenwerken een must. Daarbij vinden we het belangrijk dat iedereen zich op z’n gemak voelt en zichzelf kan zijn. Juist dat maakt het zo prettig om met en bij ons te werken.

Bij Knaapen heerst een informele werksfeer waarbinnen onze medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen. We zijn trots op ons team van 110 vakbekwame collega’s die elke dag hun beste beentje voorzetten voor het beste resultaat.

Wat vinden jouw toekomstige collega’s eigenlijk van het werken bij Knaapen? Bekijk de uitkomst hier.

Kom jij ons team versterken?

Solliciteer naar de functie Projectcoördinator Beheer & Onderhoud bij Knaapen. Een motivatiebrief hoef je niet te schrijven. Wel ontvangen we graag je cv en eventueel je LinkedIn-profiel. Op basis daarvan nodigen we je met plezier uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Meer informatie

Wil je meer weten over deze functie voordat je solliciteert? Neem dan telefonisch contact op (0499 – 46 06 05) tijdens kantooruren, of stuur een mail aan: solliciteren@knaapen.nl

Sollicitatieformulier

    Schrijf geen brief, alleen je CV of linkedin profiel achterlaten is voldoende voor ons.