Bouwkundig Engineer

Functieprofiel

Wat je gaat doen
Als Bouwkundig Engineer sta je aan de basis van de opzet, het plan van aanpak en de uitwerking van onze vastgoedprojecten. Dankzij jouw accurate werkwijze en proactieve instelling zijn we altijd tot in de puntjes voorbereid en verrassen we onze opdrachtgevers telkens met de beste oplossingen ter verbetering van hun vastgoed. Deze projecten hebben meestal een meerjarige looptijd, variëren van 10 tot meer dan 100 woningen tegelijk, hebben budgetten tussen 100.000 en 10 miljoen euro en zijn vaak maatwerk, omdat we niet op grote schaal modulair calculeren.

Je werkt samen in een ontwerpteam aan de bouwtechnische uitwerking van renovatieprojecten van woningcorporaties. Binnen dit team lever je een belangrijke bijdrage aan het engineren van technische concepten voor het verduurzamen van woningen, bepaal je in belangrijke mate de haalbaarheid van projecten, breng je structuur aan en bewaak je het belang van de opdrachtgever.

Je bent de steun en toeverlaat van het ontwerpteam en de technische vraagbaak voor het uitvoeringsteam. Ondanks de dagelijkse hectiek van werkzaamheden en veelvoud aan informatie, verlies je het overzicht en de prioriteiten nooit uit het oog.

Functie-eisen

Dit moet je kunnen
Je beschikt over een hbo werk- en denkniveau. Je hebt ervaring met onderhoud en renovatie van vastgoed, kennis van bouwregelgeving en bouwfysica, een analytische instelling, goed cijfermatig inzicht en kunt tekenen met Archicad/Autocad.

Duurzaamheid staat bij jou hoog in het vaandel, en je bent bekend met werken volgens de RGS-methodiek (Resultaat Gericht Samenwerken). Je bent zelfstandig, maar kunt ook goed samenwerken en beschikt over goede communicatieve eigenschappen. Ook als je nog geen lange staat van dienst hebt, maar wel bereid bent om te leren, ontmoeten we je graag.

Ontmoet hier enkele collega’s van de afdeling planvoorbereiding!

Functie-aanbod

Goede vooruitzichten
Bij deze uitdagende job in ons groeiende familiebedrijf hoort een uitstekend salaris (conform cao Bouw & Infra) met 43 verlofdagen en mogelijkheden om vanuit thuis te werken.

We bieden je een fijn team dat opereert in een no-nonsense bedrijfscultuur met korte communicatielijnen, prettige werktijden en een vrij besteedbaar duurzaam inzetbaarheidspotje (1,9% van je brutosalaris).

Daarnaast is er binnen ons bedrijf veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en zijn er door het jaar heen verschillende personeelsactiviteiten. Cursussen en teamuitjes, maar ook wekelijks sporten met collega’s, toffe borrels en personeelsfeesten.

Werken bij Knaapen

Alsof je thuis bent
Knaapen Groep (sinds 1652) is het oudste familiebedrijf van Brabant. Wij zijn experts in renovatie, onderhoud en beheer van vastgoed. Daar zijn we niet alleen goed in, daar hebben we ook plezier in. Samen maken we elk huis klaar voor de toekomst.

Bij alles wat we doen staan kwaliteit en duurzaamheid voorop. Maar wat ons echt beweegt zijn mensen. Dit betekent dat we niet alleen fysiek, maar ook sociaal investeren in betere vooruitzichten voor buurten en bewoners.

Voor onze uitdagende opdrachten is samenwerken een must. Daarbij vinden we het belangrijk dat iedereen zich op z’n gemak voelt en zichzelf kan zijn. Juist dat maakt het zo prettig om met en bij ons te werken.

Bij Knaapen heerst een informele werksfeer waarbinnen onze medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen. We zijn trots op ons team van 130 vakbekwame collega’s die elke dag hun beste beentje voorzetten voor het beste resultaat.

Wat vinden jouw toekomstige collega’s eigenlijk van het werken bij Knaapen? Bekijk de uitkomst hier.

Kom jij ons team versterken?

Wil jij deel uitmaken van ons team als Bouwkundig Engineer? Dan zijn we benieuwd naar je verhaal en nodigen we je graag uit te reageren via solliciteren@knaapen.nl.  

Meer informatie

Wil je meer weten over deze functie voordat je solliciteert? Neem tijdens kantooruren telefonisch contact op Twan van Nuenen (Hoofd Planvoorbereiding): 06-150 28 393.

Sollicitatieformulier

    Schrijf geen brief, alleen je CV of linkedin profiel achterlaten is voldoende voor ons.