Bouwkundig Engineer Groot Onderhoud en Renovatie

Functieprofiel

Wat je gaat doen
Als Bouwkundig Engineer sta je aan de basis van de opzet, het plan van aanpak en de uitwerking van onze (nieuwe) projecten. Je stelt projectplannen op, met een waarde tot ca. 10 miljoen euro, vanuit een meer jaren onderhoudsbegroting en staat in nauw contact met de opdrachtgever. Uiteraard presenteer je zelf je plan aan de opdrachtgever.

In je plan houdt je rekening met de technische uitwerking waarbij duurzaamheid, instandhouding en TCO belangrijke onderdelen zijn. Je vertaalt de kwaliteitsafspraken naar het onderhoudsscenario en je monitort deze tijdens de beheerfase. Daarnaast zorg je voor een goede communicatie met alle stakeholders en bied je proactief de beste oplossingen aan opdrachtgevers ter verbetering van hun vastgoed.

Functie-eisen

Dit moet je kunnen
Je bent in het bezit van een diploma hbo Bouwkunde, of een vergelijkbare opleiding, en hebt aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur op het gebied van vastgoedonderhoud, renovatie en bouwregelgeving.

Een analytische instelling, goed cijfermatig inzicht en knowhow van bouwfysica zijn een must. Duurzaamheid staat bij jou hoog in het vaandel, en je bent bekend met werken volgens de RGS-methodiek (Resultaat Gericht Samenwerken).

Je bent zelfstandig, maar kunt ook goed samenwerken in een teamverband. Daarbij heb je een uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift, en kun je goed overweg met software als MS Office en Autocad of Archicad.

Ook als je nog geen lange staat van dienst hebt, maar wel bereid bent om te leren, ontmoeten we je graag.

Functie-aanbod

Goede vooruitzichten
Bij deze uitdagende job in ons groeiende familiebedrijf hoort een uitstekend salaris (conform cao Bouw & Infra) met 43 vakantiedagen, waarvan een deel wordt uitbetaald.

We bieden je prettige werktijden en een vrij besteedbaar duurzaam inzetbaarheidspotje (1,9% van je brutosalaris) en ontwikkelmogelijkheden. Je krijgt alle ruimte om projecten zelfstandig te runnen maar je bent altijd verzekerd van een professionele back-up.

Ook organiseren we door het jaar heen verschillende activiteiten. Cursussen en teamuitjes, maar ook wekelijks sporten met collega’s en toffe borrels en personeelsfeesten.

Werken bij Knaapen

Alsof je thuis bent
Knaapen Groep (sinds 1652) is het oudste familiebedrijf van Nederland. Wij zijn experts in renovatie, onderhoud en beheer van vastgoed. Daar zijn we niet alleen goed in, daar hebben we ook plezier in. Samen maken we elk huis klaar voor de toekomst.

Bij alles wat we doen staan kwaliteit en duurzaamheid voorop. Maar wat ons echt beweegt zijn mensen. Dit betekent dat we niet alleen fysiek, maar ook sociaal investeren in betere vooruitzichten voor buurten en bewoners.

Voor onze uitdagende opdrachten is samenwerken een must. Daarbij vinden we het belangrijk dat iedereen zich op z’n gemak voelt en zichzelf kan zijn. Juist dat maakt het zo prettig om met en bij ons te werken.

Bij Knaapen heerst een informele werksfeer waarbinnen onze medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen. We zijn trots op ons team van 90 vakbekwame collega’s die elke dag hun beste beentje voorzetten voor het beste resultaat.

Wat vinden jouw toekomstige collega’s eigenlijk van het werken bij Knaapen? Bekijk de uitkomst hier.

Kom jij ons team versterken?

Solliciteer naar de functie Bouwkundig Engineer bij Knaapen. Een motivatiebrief hoef je niet te schrijven. Wel ontvangen we graag je cv en eventueel je LinkedIn-profiel. Op basis daarvan nodigen we je met plezier uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Meer informatie

Wil je meer weten over deze functie voordat je solliciteert? Neem dan telefonisch contact op (0499 – 46 06 05) tijdens kantooruren, of stuur een mail aan: solliciteren@knaapen.nl

Sollicitatieformulier

    Schrijf geen brief, alleen je CV of linkedin profiel achterlaten is voldoende voor ons.