(Junior) Projectcoördinator Bewonerscommunicatie

(32 uur)

Functieprofiel

Wat je gaat doen
De begeleiding van bewoners tijdens een verbouwingsproces van woningen in bewoonde staat, is voor ons essentieel en hier zijn we inmiddels expert in geworden! In deze functie zorg je ervoor dat bewoners binnen de verschillende doelgroepen, goed geïnformeerd zijn over de verbouwingsplannen door bijv. bijeenkomsten, klankbordgroepen e.d. te organiseren.

Je maakt m.a.w. een maatwerk communicatieplan zodanig dat elke bewoner begrijpt wat er staat te gebeuren. Het inhoudelijk goede overleg met de opdrachtgever, projectbegeleiding en het technische projectteam en bewoners is hierin essentieel. Doel hierbij is om de beste middelen in te zetten voor het informeren van de bewoners over het project (planning, werkzaamheden e.d.) en dat je de opdrachtgever en het projectteam zoveel mogelijk ontzorgt.

Functie-eisen

Dit moet je kunnen
Je beschikt over een relevante Hbo-opleiding (bijv. Communicatie)  en hebt ervaring met projectmatig werken. Natuurlijk heb je een flexibele en service gerichte instelling en communiceer je makkelijk op alle niveaus. Je bent assertief en je stijl van werken is oplossingsgericht. Ervaring met Adobe Indesign en/of Illustrator is een pre. Je werkt vanuit verschillende locaties, en dus beschik je over een rijbewijs.

Team communicatie bij Knaapen

Functie-aanbod

Goede vooruitzichten
Bij deze afwisselende en gewaardeerde job in ons groeiende familiebedrijf hoort een uitstekend salaris (conform cao Bouw & Infra) met 43 vakantiedagen, waarvan een deel wordt uitbetaald.

We bieden je een eigen laptop met telefoon, prettige werktijden en een vrij besteedbaar duurzaam inzetbaarheidspotje (1,9% van je brutosalaris).

Ook organiseren we door het jaar heen verschillende activiteiten. Cursussen en teamuitjes, maar ook wekelijks sporten met collega’s en toffe borrels en personeelsfeesten.

Werken bij Knaapen

Doe alsof je thuis bent
Knaapen Groep (sinds 1652) is het oudste familiebedrijf van Nederland. Wij zijn experts in renovatie, onderhoud en beheer van vastgoed. Daar zijn we niet alleen goed in, daar hebben we ook plezier in. Samen maken we elk huis klaar voor de toekomst.

Bij alles wat we doen staan kwaliteit en duurzaamheid voorop. Maar wat ons echt beweegt zijn mensen. Dit betekent dat we niet alleen fysiek, maar ook sociaal investeren in betere vooruitzichten voor buurten en bewoners.

Voor onze uitdagende opdrachten is samenwerken een must. Daarbij vinden we het belangrijk dat iedereen zich op z’n gemak voelt en zichzelf kan zijn. Juist dat maakt het zo prettig om met en bij ons te werken.

Bij Knaapen heerst een informele werksfeer waarbinnen onze medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen. We zijn trots op ons team van 110 vakbekwame collega’s die elke dag hun beste beentje voorzetten voor het beste resultaat.

Wat vinden jouw toekomstige collega’s eigenlijk van het werken bij Knaapen? Bekijk de uitkomst hier.

Kom jij ons team versterken?

Solliciteer naar de functie (Junior) Projectcoördinator Bewonerscommunicatie bij Knaapen. Een motivatiebrief hoef je niet te schrijven. Wel ontvangen we graag je cv. Op basis daarvan nodigen we je met plezier uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Meer informatie

Wil je meer weten over deze functie voordat je solliciteert? Neem dan telefonisch contact op (0499 – 46 06 05) tijdens kantooruren, of stuur een mail aan: solliciteren@knaapen.nl

Sollicitatieformulier

    Schrijf geen brief, alleen je CV of linkedin profiel achterlaten is voldoende voor ons.