Projectmanager Planmatig Onderhoud

Deze functie is vooral interessant voor ervaren projectmanagers op zoek naar een volgende stap in de onderhoudsbranche. In deze rol krijg je de mogelijkheid om uiteindelijk door te groeien naar bedrijfsleider.

Functieprofiel

Wat je gaat doen
Als Projectmanager Planmatig Onderhoud geef je leiding aan het team van uitvoerders en het team van ervaren schilders. Je zorgt dat de planmatig onderhoudsprojecten beheerst en voorspelbaar verlopen. Na overdracht van de planvormingsafdeling, pak je samen met het team de projecten beet.

Je bent de kartrekker als het gaat om de vertaling van de strategische doelstelling van de afdeling naar de praktijk. Deze doelstelling is er op gericht om de planmatig onderhoudsactiviteiten verder uit te bouwen met als belangrijke inzet RGS. Je bent de sparringpartner voor de klant en zorgt voor een naadloze samenwerking met de andere uitvoerende afdelingen.

Je zorgt dat de juiste inkoopcondities geborgd zijn en beheert de relaties met de leveranciers. Samen met de uitvoerders bewaak je de voortgang en zorg je voor een beheerste financieel proces. In deze functie rapporteer je aan de bedrijfsleider Planmatig Onderhoud.

Functie-eisen

Dit moet je kunnen
Je beschikt over een Hbo werk- en denkniveau en je hebt aantoonbare ervaring met projectmanagement. Affiniteit met planmatig onderhoud is een must. Je krijgt energie van het begeleiden van een gemotiveerd team en je weet hoe je de strategische organisatiedoelstellingen vertaalt naar de praktijk.

Functie-aanbod

Goede vooruitzichten
Bij deze afwisselende job met concrete doorgroeimogelijkheden hoort o.a. een uitstekend salaris en een leaseauto.

We bieden je een eigen laptop met telefoon, prettige werktijden, thuiswerkmogelijkheden en een vrij besteedbaar duurzaam inzetbaarheidspotje (1,9% van je brutosalaris).

Ook organiseren we door het jaar heen verschillende activiteiten. Cursussen en teamuitjes, maar ook wekelijks sporten met collega’s en toffe borrels en personeelsfeesten.

Werken bij Knaapen

Doe alsof je thuis bent
Knaapen Groep (sinds 1652) is het oudste familiebedrijf van Nederland. Wij zijn experts in renovatie, onderhoud en beheer van vastgoed. Daar zijn we niet alleen goed in, daar hebben we ook plezier in. Samen maken we elk huis klaar voor de toekomst.

Bij alles wat we doen staan kwaliteit en duurzaamheid voorop. Maar wat ons echt beweegt zijn mensen. Dit betekent dat we niet alleen fysiek, maar ook sociaal investeren in betere vooruitzichten voor buurten en bewoners.

Voor onze uitdagende opdrachten is samenwerken een must. Daarbij vinden we het belangrijk dat iedereen zich op z’n gemak voelt en zichzelf kan zijn. Juist dat maakt het zo prettig om met en bij ons te werken.

Bij Knaapen heerst een informele werksfeer waarbinnen onze medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen. We zijn trots op ons team van 110 vakbekwame collega’s die elke dag hun beste beentje voorzetten voor het beste resultaat.

Wat vinden jouw toekomstige collega’s eigenlijk van het werken bij Knaapen? Bekijk de uitkomst hier.

Kom jij ons team versterken?

Solliciteer naar de functie Projectmanager Planmatig Onderhoud bij Knaapen. Een motivatiebrief hoef je niet te schrijven. Wel ontvangen we graag je cv en eventueel je LinkedIn-profiel. Op basis daarvan nodigen we je met plezier uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Meer informatie

Wil je meer weten over deze functie voordat je solliciteert? Neem dan telefonisch contact op (0499 – 46 06 05) tijdens kantooruren, of stuur een mail aan: solliciteren@knaapen.nl

Sollicitatieformulier

    Schrijf geen brief, alleen je CV of linkedin profiel achterlaten is voldoende voor ons.