(Junior) Assistent Controller

Deze functie is vooral interessant voor ambitieuze kandidaten die net zijn afgestudeerd  en die op termijn graag door willen groeien naar de functie van Controller. Deze functie is ook interessant voor kandidaten die op zoek zijn naar een tweede stap in hun carrière.

Functieprofiel

Als (Junior) Assistent Controller  ondersteun je de Manager Finance bij diverse financiële werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij het opstellen van de perioderapportages en de budgetten. Je beoordeelt financiële data, cijfers en informatie en verwerkt deze tot bruikbare managementinformatie en rapportages. Je signaleert afwijkingen en lost deze waar mogelijk op. Natuurlijk ben je mede het aanspreekpunt voor uiteenlopende financiële zaken voor de hele organisatie.

Functie-eisen

Dit vragen we

  • Je hebt een afgeronde relevante opleiding op minimaal HBO niveau (bijv. Bedrijfseconomie).
  • Analytische vaardigheden zijn vanzelfsprekend maar je bent in staat om data ook op een bruikbare manier te vertalen voor intern gebruik.
  • De ambitie om je verder te ontwikkelen.

Functie-aanbod

Goede vooruitzichten
Behalve een prettige werkomgeving staat samenwerken en plezier in je werk centraal. Daarbij vinden we het belangrijk dat iedereen zich op z’n gemak voelt en zichzelf kan zijn. Juist dat maakt het zo prettig om met en bij ons te werken. Je leidinggevende staat, mede m.b.v. een loopbaanplan, garant voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Uiteraard ontvang je een meer dan marktconform salaris en zijn ook je secundaire arbeidsvoorwaarden bovengemiddeld.

Werken bij Knaapen

Doe alsof je thuis bent
KnaapenGroep (sinds 1652) is een van de oudste familiebedrijven van Nederland. Wij zijn experts in renovatie, onderhoud en beheer van vastgoed. Daar zijn we niet alleen goed in, daar hebben we ook plezier in. Samen maken we elk huis klaar voor de toekomst.

Bij alles wat we doen staan kwaliteit en duurzaamheid voorop. Maar wat ons echt beweegt zijn mensen. Dit betekent dat we niet alleen fysiek, maar ook sociaal investeren in betere vooruitzichten voor buurten en bewoners.

We bieden je een fijn team van vakkundige collega’s en prettige werktijden. Ook organiseren we door het jaar heen verschillende activiteiten. Cursussen en teamuitjes, maar ook wekelijks sporten met collega’s en toffe borrels en personeelsfeesten.

Bij Knaapen heerst een informele werksfeer waarbinnen onze medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen. We zijn trots op ons team van ruim 120 vakbekwame collega’s die elke dag hun beste beentje voorzetten voor het beste resultaat.

Wat vinden jouw toekomstige collega’s eigenlijk van het werken bij Knaapen? Bekijk de uitkomst hier.

Kom jij ons team versterken?

Solliciteer naar de functie van (Junior) Assistent Controller. Een motivatiebrief hoef je niet te schrijven, maar dit mag uiteraard wel. Wel ontvangen we graag je cv. Op basis daarvan nodigen we je met plezier uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Meer informatie

Wil je meer weten over deze functie voordat je solliciteert? Neem dan telefonisch contact op (0499 – 46 06 05) tijdens kantooruren, of stuur een mail aan: solliciteren@knaapen.nl

Sollicitatieformulier