Medewerker Debiteuren/Crediteuren beheer

(24-40 uur)

Functieprofiel

Wat je gaat doen
Als Medewerker Debiteuren & Crediteuren beheer ben je verantwoordelijk voor een correcte verwerking van de inkoop- en verkoopfacturen binnen ons bedrijf. Als collega van een enthousiast team help je uiteraard  je naaste collega’s met de overige voorkomende werkzaamheden op de financiële administratie. Zoals bijvoorbeeld het verwerken van de bankmutaties en het boeken van de urenverantwoordingen in ons financiële pakket.

Functie-eisen

Dit vragen we

  • Een enthousiaste en collegiale houding.
  • Relevante werkervaring.
  • Je bent goed administratief onderlegd, werkt gestructureerd en secuur.

Functie-aanbod

Goede vooruitzichten
Behalve een prettige werkomgeving staat samenwerken en plezier in je werk centraal. Daarbij vinden we het belangrijk dat iedereen zich op z’n gemak voelt en zichzelf kan zijn. Juist dat maakt het zo prettig om met en bij ons te werken. Uiteraard ontvang je een prima salaris en zijn ook onze secundaire arbeidsvoorwaarden aantrekkelijk.

Werken bij Knaapen

Doe alsof je thuis bent
Knaapen Groep (sinds 1652) is een van de oudste familiebedrijven van Nederland. Wij zijn experts in renovatie, onderhoud en beheer van vastgoed. Daar zijn we niet alleen goed in, daar hebben we ook plezier in. Samen maken we elk huis klaar voor de toekomst.

Bij alles wat we doen staan kwaliteit en duurzaamheid voorop. Maar wat ons echt beweegt zijn mensen. Dit betekent dat we niet alleen fysiek, maar ook sociaal investeren in betere vooruitzichten voor buurten en bewoners.

We bieden je een fijn team van vakkundige collega’s en prettige werktijden. Ook organiseren we door het jaar heen verschillende activiteiten. Cursussen en teamuitjes, maar ook wekelijks sporten met collega’s en toffe borrels en personeelsfeesten.

Bij Knaapen heerst een informele werksfeer waarbinnen onze medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen. We zijn trots op ons team van ruim 120 vakbekwame collega’s die elke dag hun beste beentje voorzetten voor het beste resultaat.

Wat vinden jouw toekomstige collega’s eigenlijk van het werken bij Knaapen? Bekijk de uitkomst hier.

Kom jij ons team versterken?

Solliciteer naar de functie van Medewerker Debiteuren & Crediteuren beheer. Een motivatiebrief hoef je niet te schrijven, maar dit mag uiteraard wel. Wel ontvangen we graag je cv. Op basis daarvan nodigen we je met plezier uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Meer informatie

Wil je meer weten over deze functie voordat je solliciteert? Neem dan telefonisch contact op (0499 – 46 06 05) tijdens kantooruren, of stuur een mail aan: solliciteren@knaapen.nl

Sollicitatieformulier