Planvoorbereider Planmatig Onderhoud

Functieprofiel

Wat je gaat doen
Als Planvoorbereider Planmatig Onderhoud geef je samen met onze opdrachtgevers vorm aan verschillende projecten met uiteenlopende onderhoudprocessen. 

De woningcorporaties waarvoor we werken vertrouwen op onze knowhow en verwachten een proactieve samenwerking. Dankzij jouw slimme scenario’s en optimale oplossingen weten we hen telkens te verrassen en overtuigen.

Je inspecteert en inventariseert vastgoed op alle mogelijke technische gebieden. Op basis daarvan bereid je een gedegen plan van aanpak inclusief begroting voor. Daarbij verlies je de grote lijnen nooit uit het oog. Tegelijkertijd bent je altijd tot in de kleinste details op de hoogte.

Je denkt en houdt bij alles rekening met goede communicatie met zowel je collega’s als bewoners. Een heldere visie of vernieuwende kijk op het onderhouden van vastgoed wordt zeer gewaardeerd.

Functie-eisen

Dit moet je kunnen
Je opereert op een hbo werk- en denkniveau (of bent in het bezit van bijvoorbeeld een diploma Bouwkunde) en hebt ruime ervaring met vastgoedonderhoud en bouwregelgeving.

Je werkt planmatig, bent cijfermatig goed ontwikkeld, communiceert makkelijk op alle niveau en kunt je schriftelijk vlekkeloos uitdrukken in de Nederlandse taal. Verder ben je onder meer bekend met calculatiesoftware als IBIS en O-prognose en inspectiemethodieken als NEN 2767 en KIB.

Dit alles maakt van jou een teamspeler die meerjarige onderhoudsplannen kan opstellen en deze weet te vertalen naar even effectief als duurzaam advies voor onder meer projectleiders, planontwikkelaars en calculators.

Ontmoet hier enkele collega’s van de afdeling planvoorbereiding!

Functie-aanbod

Goede vooruitzichten
Bij deze afwisselende en gewaardeerde job in ons groeiende familiebedrijf hoort een uitstekend salaris (conform cao Bouw & Infra) met 43 vakantiedagen, waarvan een deel wordt uitbetaald.  

We bieden je een eigen laptop met telefoon, prettige werktijden, thuiswerkmogelijkheden en een vrij besteedbaar duurzaam inzetbaarheidspotje (1,9% van je brutosalaris).

Ook organiseren we door het jaar heen verschillende activiteiten. Cursussen en teamuitjes, maar ook wekelijks sporten met collega’s en toffe borrels en personeelsfeesten.

Werken bij Knaapen

Alsof je thuis bent
Knaapen Groep (sinds 1652) is het oudste familiebedrijf van Brabant. Wij zijn experts in renovatie, onderhoud en beheer van vastgoed. Daar zijn we niet alleen goed in, daar hebben we ook plezier in. Samen maken we elk huis klaar voor de toekomst.

Bij alles wat we doen staan kwaliteit en duurzaamheid voorop. Maar wat ons echt beweegt zijn mensen. Dit betekent dat we niet alleen fysiek, maar ook sociaal investeren in betere vooruitzichten voor buurten en bewoners.

Voor onze uitdagende opdrachten is samenwerken een must. Daarbij vinden we het belangrijk dat iedereen zich op z’n gemak voelt en zichzelf kan zijn. Juist dat maakt het zo prettig om met en bij ons te werken.

Bij Knaapen heerst een informele werksfeer waarbinnen onze medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen. We zijn trots op ons team van 130 vakbekwame collega’s die elke dag hun beste beentje voorzetten voor het beste resultaat.

Wat vinden jouw toekomstige collega’s eigenlijk van het werken bij Knaapen? Bekijk de uitkomst hier.

Kom jij ons team versterken?

Solliciteer naar de functie Planvoorbereider Planmatig Onderhoud bij Knaapen. Een motivatiebrief hoef je niet te schrijven. Wel ontvangen we graag je cv en eventueel je LinkedIn-profiel. Op basis daarvan nodigen we je met plezier uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Meer informatie

Wil je meer weten over deze functie voordat je solliciteert? Neem tijdens kantooruren telefonisch contact op Twan van Nuenen (Hoofd Planvoorbereiding): 06-150 28 393.

Sollicitatieformulier

    Schrijf geen brief, alleen je CV of linkedin profiel achterlaten is voldoende voor ons.