Projectleider Duurzaamheid & Circulariteit

Functieprofiel

Wat je gaat doen
KnaapenGroep is volop bezig met duurzaamheid en circulariteit, zowel met betrekking tot haar dienstverlening als ook de interne organisatie. De ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en circulariteit hebben veel impact op onze manier van werken, de relatie met opdrachtgevers & bewoners, partners en ook leefomgeving. Om deze ontwikkelingen verder te professionaliseren zijn wij op zoek naar een Projectleider Duurzaamheid & Circulariteit.

Als Projectleider Duurzaamheid en Circulariteit bepaal je mede de strategische agenda rondom duurzaamheid en circulariteit. In deze brede rol ben je de aanjager van de ontwikkelagenda. Je gaat op zoek naar nieuwe mogelijkheden om duurzaamheid en circulariteit verder te verankeren in onze dienstverlening en onze dagelijkse manier van werken. Dit kunnen bijvoorbeeld duurzame bouwtechnische oplossingen zijn, duurzamere en circulaire materialen, innovaties in samenwerking met leveranciers, maar bijvoorbeeld ook verbeteringen aan onze eigen bedrijfspanden en processen. Natuurlijk sta je hier niet alleen voor en kun je rekenen op de ondersteuning van collega’s. Als geen ander ben je op de hoogte van de externe ontwikkelingen en zoek je naar kansen die passen bij de ontwikkelingsfase van KnaapenGroep op het gebied van duurzaamheid en circulariteit. In deze nieuwe functie is nog veel ruimte om je rol vorm te geven, waarbij uiteraard gesteund wordt door de organisatie.

Functie-eisen

Dit moet je kunnen

  • HBO Technische Bedrijfskunde/Bouwkunde
  • Ervaring met projectmanagement
  • Specialisatie rondom duurzaamheid en circulariteit
  • Kennis van de ambities om klimaatneutraal te worden op nationaal en Europees niveau
  • Kennis van actuele wettelijke regelgeving
  • Creative en ondernemende people-manager met goede communicatieve eigenschappen die op alle niveaus makkelijk schakelt.

Functie-aanbod

Goede vooruitzichten

– Uiteraard ontvang je ook bij ons een uitstekend pakket aan modern arbeidsvoorwaarden, waaronder 43 verlofdagen en mogelijkheden om flexibel  en vanuit huis te werken;

– Naast een hecht team bieden wij een ‘huiselijke’ no-nonsense cultuur met korte communicatielijnen, veel vrijheden en waar veel waarde wordt gehecht aan een goede  werk/privé balans;

– Natuurlijk investeren wij ook in onze collega’s wat betekent dat er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling is.  

Werken bij Knaapen

Alsof je thuis bent
Knaapen Groep (sinds 1652) is het oudste familiebedrijf van Brabant. Wij zijn experts in renovatie, onderhoud en beheer van vastgoed. Daar zijn we niet alleen goed in, daar hebben we ook plezier in. Samen maken we elk huis klaar voor de toekomst.

Bij alles wat we doen staan kwaliteit en duurzaamheid voorop. Maar wat ons echt beweegt zijn mensen. Dit betekent dat we niet alleen fysiek, maar ook sociaal investeren in betere vooruitzichten voor buurten en bewoners.

Voor onze uitdagende opdrachten is samenwerken een must. Daarbij vinden we het belangrijk dat iedereen zich op z’n gemak voelt en zichzelf kan zijn. Juist dat maakt het zo prettig om met en bij ons te werken.

Bij Knaapen heerst een informele werksfeer waarbinnen onze medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen. We zijn trots op ons team van 130 vakbekwame collega’s die elke dag hun beste beentje voorzetten voor het beste resultaat.

Wat vinden jouw toekomstige collega’s eigenlijk van het werken bij Knaapen? Bekijk de uitkomst hier.

Kom jij ons team versterken?

Solliciteer naar de functie Projectleider Duurzaamheid en Circulariteit bij Knaapen. Een motivatiebrief hoef je niet te schrijven. Wel ontvangen we graag je cv en eventueel je LinkedIn-profiel. Op basis daarvan nodigen we je met plezier uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Meer informatie

Wil je meer weten over deze functie voordat je solliciteert? Neem dan telefonisch contact op tijdens kantooruren, of stuur een mail aan: Jeroen Willems, HR Manager, 0499-460605, solliciteren@knaapen.nl.

Sollicitatieformulier

    Schrijf geen brief, alleen je CV of linkedin profiel achterlaten is voldoende voor ons.