Uitvoerder Renovatie

Functieprofiel

Wat je gaat doen
Als Uitvoerder Renovatie ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende (grootschalige) onderhoud- en renovatieprojecten van woningen. Centraal staat de bewaking van planning en kwaliteit.

Je stuurt dagelijks verschillende medewerkers aan met heldere instructies. Ook monitor je de voortgang van werkzaamheden en stuur je deze waar nodig bij. Zo draag je niet alleen zorg voor een effectieve uitvoering, maar zoek je ook oplossingen voor afwijkingen en onvoorziene problemen.

Je bent de rechterhand van onze Projectleider Renovatie & Onderhoud, waarmee je bouwkundige werkzaamheden slimmer structureert, effectiever implementeert en verder vormgeeft en de financiële planning bewaakt. In het periodieke uitvoerdersoverleg deel je je ervaringen in lopende projecten met collega-uitvoerders.

Functie-eisen

Dit moet je kunnen
Je bent in het bezit van een diploma mbo of hbo Bouwkunde (of een gelijkwaardige opleiding) en hebt minimaal 5 jaar ervaring in grootschalige projectbouw.

Daarbij beschik je over leidinggevende kwaliteiten en uitstekende communicatieve vaardigheden, werk je planmatig en neem je de juiste beslissingen. Verder heb je knowhow van branchespecifieke producten, materialen en methoden, en ben je goed op de hoogte van wettelijke bouwregelgeving en bouwbesluiten.

Tot slot, maar niet minder belangrijk: je werkt klantgericht, bent nieuwsgierig, en beschikt over een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen. Ervaring in renovatie is een pre.

Functie-aanbod

Goede vooruitzichten
Bij deze afwisselende job in ons groeiende familiebedrijf hoort een uitstekend salaris (conform cao Bouw & Infra) met 43 vakantiedagen, waarvan een deel wordt uitbetaald. Je krijgt de ruimte om projecten zelfstandig te runnen maar je bent altijd verzekerd van een professionele back-up.

We bieden je een auto van de zaak, een eigen laptop met telefoon, prettige werktijden en een vrij besteedbaar duurzaam inzetbaarheidspotje (1,9% van je brutosalaris).

Ook organiseren we door het jaar heen verschillende activiteiten. Cursussen en teamuitjes, maar ook wekelijks sporten met collega’s en toffe borrels en personeelsfeesten.

Werken bij Knaapen

Alsof je thuis bent
Knaapen Groep (sinds 1652) is het oudste familiebedrijf van Brabant. Wij zijn experts in renovatie, onderhoud en beheer van vastgoed. Daar zijn we niet alleen goed in, daar hebben we ook plezier in. Samen maken we elk huis klaar voor de toekomst.

Bij alles wat we doen staan kwaliteit en duurzaamheid voorop. Maar wat ons echt beweegt zijn mensen. Dit betekent dat we niet alleen fysiek, maar ook sociaal investeren in betere vooruitzichten voor buurten en bewoners.

Voor onze uitdagende opdrachten is samenwerken een must. Daarbij vinden we het belangrijk dat iedereen zich op z’n gemak voelt en zichzelf kan zijn. Juist dat maakt het zo prettig om met en bij ons te werken.

Bij Knaapen heerst een informele werksfeer waarbinnen onze medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen. We zijn trots op ons team van 130 vakbekwame collega’s die elke dag hun beste beentje voorzetten voor het beste resultaat.

Wat vinden jouw toekomstige collega’s eigenlijk van het werken bij Knaapen? Bekijk de uitkomst hier.

Kom jij ons team versterken?

Solliciteer naar de functie Uitvoerder Renovatie bij Knaapen. Een motivatiebrief hoef je niet te schrijven. Wel ontvangen we graag je cv en eventueel je LinkedIn-profiel. Op basis daarvan nodigen we je met plezier uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Meer informatie

Wil je meer weten over deze functie voordat je solliciteert? Neem dan telefonisch contact op (0499 – 46 06 05) tijdens kantooruren, of stuur een mail aan: solliciteren@knaapen.nl

Sollicitatieformulier

    Schrijf geen brief, alleen je CV of linkedin profiel achterlaten is voldoende voor ons.