Coördinator Beheer & Onderhoud

Functieprofiel

Wat je gaat doen
Als Coördinator Beheer & Onderhoud (32-40 uur) ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het dagelijks onderhoud aan de woningen van onze klanten en alles wat daarbij komt kijken. Je zorgt voor een goede telefonische intake en plant de aanvragen in ons geautomatiseerde, digitale planningssysteem. Ook coördineer je de monteurs in het veld. Is een monteur ziek, loopt een opdracht uit of is een bewoner niet thuis? Jij herverdeelt de bonnen en informeert de bewoners. Ook stuur je de monteurs of co-makers aan, ben je hun aanspreekpunt en voer je de voortgangsgesprekken. Je bewaakt de algehele voortgang van de werkzaamheden en hebt voortdurend contact met je klanten. Ook de financiele afhandeling van de opdrachten valt onder je verantwoordelijkheid. Deze functie kan vanuit onze locatie in Leerdam of Son uitgevoerd worden.

In het dagelijks onderhoud is een hoge klanttevredenheid super belangrijk. Jij vervult hierin een sleutelrol door je efficiënte planning en duidelijke communicatie. Je maakt voor je collega’s maar ook voor de bewoners écht het verschil!

Functie-eisen

Dit moet je kunnen

  • Aantoonbare affiniteit met de bouw en bij voorkeur in de renovatiebranche.
  • Ervaring in een dienstverlenende, coördinerende en aansturende functie is een must.
  • Kennis van de branchespecifieke producten, materialen en methoden.
  • Een proactieve & klantgerichte houding, humor en goede organisatorische skills.

Functie-aanbod

Goede vooruitzichten
Uiteraard ontvang je ook bij ons een uitstekend pakket aan moderne arbeidsvoorwaarden, waaronder 43 verlofdagen en mogelijkheden om flexibel en vanuit huis te werken.

Naast een hecht team bieden wij een ‘huiselijke’ no-nonsense cultuur met korte communicatielijnen, veel vrijheden en waar veel waarde wordt gehecht aan een goede werk/privé balans.

Natuurlijk investeren wij ook in onze collega’s wat betekent dat er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling is.  

Door het jaar heen organiseren we verschillende activiteiten. Cursussen en teamuitjes, maar ook wekelijks sporten met collega’s en toffe borrels en personeelsfeesten.

Werken bij Knaapen

Alsof je thuis bent
Knaapen Groep (sinds 1652) is het oudste familiebedrijf van Brabant. Wij zijn experts in renovatie, onderhoud en beheer van vastgoed. Daar zijn we niet alleen goed in, daar hebben we ook plezier in. Samen maken we elk huis klaar voor de toekomst.

Bij alles wat we doen staan kwaliteit en duurzaamheid voorop. Maar wat ons echt beweegt zijn mensen. Dit betekent dat we niet alleen fysiek, maar ook sociaal investeren in betere vooruitzichten voor buurten en bewoners.

Voor onze uitdagende opdrachten is samenwerken een must. Daarbij vinden we het belangrijk dat iedereen zich op z’n gemak voelt en zichzelf kan zijn. Juist dat maakt het zo prettig om met en bij ons te werken.

Bij Knaapen heerst een informele werksfeer waarbinnen onze medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen. We zijn trots op ons team van 130 vakbekwame collega’s die elke dag hun beste beentje voorzetten voor het beste resultaat.

Wat vinden jouw toekomstige collega’s eigenlijk van het werken bij Knaapen? Bekijk de uitkomst hier.

Kom jij ons team versterken?

Solliciteer naar de functie Coördinator Beheer & Onderhoud bij Knaapen. Een motivatiebrief hoef je niet te schrijven. Wel ontvangen we graag je cv en eventueel je LinkedIn-profiel. Op basis daarvan nodigen we je met plezier uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Meer informatie

Wil je meer weten over deze functie voordat je solliciteert? Neem dan telefonisch contact op (0499 – 46 06 05) tijdens kantooruren, of stuur een mail aan: solliciteren@knaapen.nl

Sollicitatieformulier

    Schrijf geen brief, alleen je CV of linkedin profiel achterlaten is voldoende voor ons.