Projectleider Renovatie en Onderhoud

Functieprofiel

Wat je gaat doen
Een goede projectbegeleiding is natuurlijk essentieel voor een project. Als Projectleider Renovatie en Onderhoud ben je verantwoordelijk voor de grootschalige renovatieprojecten. Je zorgt ervoor dat deze projecten binnen de contractvoorwaarden, de gestelde eisen, planning en begroting gerealiseerd worden. Jij managet de processen en geeft leiding aan het projectteam.

Dit doe je door commerciële kansen te signaleren en te benutten. Daarnaast bewaak je de gemaakte kosten en verzorg je de financiële rapportages. Je fungeert als contactpersoon voor leveranciers en opdrachtgevers.

Je bent van nature een leider, je past je communicatie gemakkelijk aan naar verschillende niveaus en je weet mensen te motiveren en stimuleren. Omdat KnaapenGroep ernaar streeft zichzelf elke dag te verbeteren is het in deze rol van groot belang dat je processen analyseert en ideeën aanreikt hoe deze verbeterd kunnen worden.

Daarnaast dient er een kwalitatieve en tijdige projectuitvoering te worden gerealiseerd. Als projectleider heb je korte lijntjes met de werkvoorbereider en uitvoerder. Je hebt de lead als het gaat over de procesvoortgang en financiële bewaking van een project.

Functie-eisen

Dit moet je kunnen

 • HBO Bouwkunde/ Bouwtechnische bedrijfskunde
 • Veiligheid voor leidinggevenden (VCA-VOL)
 • Minimaal 5 jaar in vergelijkbare functie, bij voorkeur in Renovatie en Onderhoud
 • Je hebt kennis van;
    • Branche specifieke producten, materialen en methoden
    • Bouw wettelijke regelgeving en bouwbesluit
    • Projectmanagement
    • Sturing geven aan anderen.
 • Je bent besluitvaardig en hebt een klantgerichte instelling.

Functie-aanbod

Goede vooruitzichten
Uiteraard ontvang je ook bij ons een uitstekend pakket aan moderne arbeidsvoorwaarden, waaronder een leasewagen, 43 verlofdagen en mogelijkheden om flexibel en vanuit huis te werken. 

Naast een hecht team bieden wij een ‘huiselijke’ no-nonsense cultuur met korte communicatielijnen, veel vrijheden en waar veel waarde wordt gehecht aan een goede werk/privé balans.

Natuurlijk investeren wij ook in onze collega’s wat betekent dat er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling is.  

Door het jaar heen organiseren we verschillende activiteiten. Cursussen en teamuitjes, maar ook wekelijks sporten met collega’s en toffe borrels en personeelsfeesten.

Werken bij Knaapen

Alsof je thuis bent
Knaapen Groep (sinds 1652) is het oudste familiebedrijf van Brabant. Wij zijn experts in renovatie, onderhoud en beheer van vastgoed. Daar zijn we niet alleen goed in, daar hebben we ook plezier in. Samen maken we elk huis klaar voor de toekomst.

Bij alles wat we doen staan kwaliteit en duurzaamheid voorop. Maar wat ons echt beweegt zijn mensen. Dit betekent dat we niet alleen fysiek, maar ook sociaal investeren in betere vooruitzichten voor buurten en bewoners.

Voor onze uitdagende opdrachten is samenwerken een must. Daarbij vinden we het belangrijk dat iedereen zich op z’n gemak voelt en zichzelf kan zijn. Juist dat maakt het zo prettig om met en bij ons te werken.

Bij Knaapen heerst een informele werksfeer waarbinnen onze medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen. We zijn trots op ons team van 130 vakbekwame collega’s die elke dag hun beste beentje voorzetten voor het beste resultaat.

Wat vinden jouw toekomstige collega’s eigenlijk van het werken bij Knaapen? Bekijk de uitkomst hier.

Kom jij ons team versterken?

Solliciteer naar de functie Projectleider Renovatie & Onderhoud bij Knaapen. Een motivatiebrief hoef je niet te schrijven. Wel ontvangen we graag je cv en eventueel je LinkedIn-profiel. Op basis daarvan nodigen we je met plezier uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Meer informatie

Wil je meer weten over deze functie voordat je solliciteert? Neem dan telefonisch contact op (0499 – 46 06 05) tijdens kantooruren, of stuur een mail aan: solliciteren@knaapen.nl

Sollicitatieformulier

  Schrijf geen brief, alleen je CV of linkedin profiel achterlaten is voldoende voor ons.