Manager Duurzaamheid (32-40 uur)

KnaapenGroep is zeer actief op het gebied van duurzaamheid en circulariteit. Omdat we ons bedrijf en de wereld graag beter doorgeven aan de volgende generatie, hebben we ons ten doel gesteld om in 2035 volledig CO2-neutraal en circulair te zijn. Dit betekent dat we onze footprint dan zowel binnen onze organisatie als in onze projecten hebben teruggebracht naar nul. Een mooi voorbeeld van innovaties die hieraan bijdragen, is ons slimme groene dak ROEF®.

Om onze ambities te realiseren zoeken we een Manager Duurzaamheid.

Functieprofiel

Wat je gaat doen
Als Manager Duurzaamheid ben je ambassadeur en kennisdrager op het gebied van duurzaamheid binnen onze organisatie. Je bent als geen ander bekend met de ontwikkelingen in de markt en kunt deze vertalen naar concrete kansen en verbetervoorstellen. Ook heb je een leidende stem in het bepalen van onze strategische duurzaamheidsambities en weet je hoe we deze het beste kunnen bereiken.

In deze nieuwe spin in het web-functie sta je midden in onze organisatie. Je bent een goede netwerker, coördineert verduurzamingsprojecten en weet hoe je verschillende partijen kunt verbinden. Hierbij krijg je volop de ruimte om te bouwen aan onze duurzaamheidsafdeling en lever je waar nodig inhoudelijke bijdragen. Je rapporteert aan de Directeur Markt & Ontwikkeling en werkt nauw samen met een projectleider, die ook optreedt als technische vraagbaak in verduurzaming.

Functie-eisen

Dit vragen we
Je hebt een duidelijke visie op duurzaamheid en circulariteit en bent intrinsiek gemotiveerd om er een positieve impact mee te maken. Je beschikt over een hands-onmentaliteit en kunt zowel interne als externe partijen samenbrengen en enthousiasmeren om invulling te geven aan onze duurzaamheidsambities.

Onze ideale kandidaat beschikt verder over:

  • een hbo of wo werk- en denkniveau;

  • minimaal 5 jaar relevante werkervaring, bijvoorbeeld als adviseur duurzaamheid of in een vergelijkbare functie;

  • ervaring met projectmatig werken, bij voorkeur in de bouw- of woningcorporatiesector of vergelijkbare branches;

Functie-aanbod

Goede vooruitzichten
Werken bij Knaapen is alsof je thuis bent. Wij zijn een familiebedrijf met een informele cultuur waarbinnen zowel de professionaliteit als het welzijn van onze mensen voorop staat.

Dit betekent dat we behalve een uitstekend salaris ook een aantrekkelijk pakket moderne arbeidsvoorwaarden bieden, met o.m. 43 verlofdagen en mogelijkheden om flexibel en vanuit huis te werken.

Je bent onderdeel van een hecht team met korte communicatielijnen, veel vrijheden en een goede balans tussen werk en privé. Daarbij bieden we volop mogelijkheden voor groei en persoonlijke ontwikkeling.

Door het jaar heen organiseren we verschillende activiteiten. Cursussen en teamuitjes, maar ook wekelijks sporten met collega’s en toffe borrels en personeelsfeesten.

Werken bij Knaapen

Alsof je thuis bent
Knaapen Groep (sinds 1652) is het oudste familiebedrijf van Brabant. Wij zijn experts in renovatie, onderhoud en beheer van vastgoed. Daar zijn we niet alleen goed in, daar hebben we ook plezier in. Samen maken we elk huis klaar voor de toekomst.

Bij alles wat we doen staan kwaliteit en duurzaamheid voorop. Maar wat ons echt beweegt zijn mensen. Dit betekent dat we niet alleen fysiek, maar ook sociaal investeren in betere vooruitzichten voor buurten en bewoners.

Voor onze uitdagende opdrachten is samenwerken een must. Daarbij vinden we het belangrijk dat iedereen zich op z’n gemak voelt en zichzelf kan zijn. Juist dat maakt het zo prettig om met en bij ons te werken.

Bij Knaapen heerst een informele werksfeer waarbinnen onze medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen. We zijn trots op ons team van 130 vakbekwame collega’s die elke dag hun beste beentje voorzetten voor het beste resultaat.

Wat vinden jouw toekomstige collega’s eigenlijk van het werken bij Knaapen? Bekijk de uitkomst hier.

Kom jij ons team versterken?

Solliciteer naar de functie Manager Duurzaamheid bij Knaapen. We ontvangen graag je cv en een motivatiebrief. Op basis daarvan nodigen we je met plezier uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Meer informatie

Wil je meer weten over deze functie voordat je solliciteert? Neem dan telefonisch contact op (0499 – 46 06 05) tijdens kantooruren, of stuur een mail aan: solliciteren@knaapen.nl

Sollicitatieformulier

    Schrijf geen brief, alleen je CV of linkedin profiel achterlaten is voldoende voor ons.