Vestigingsleider Beheer & Onderhoud

Functieprofiel

Onze afdeling Beheer & Onderhoud verzorgt het (dagelijks- mutatie- en overig) onderhoud van het woningbezit voor verschillende woningcorporaties. Onze hoofdvestiging bevindt zich in Son, in Leerdam hebben we een vestiging die specifiek voor KleurrijkWonen werkt en voor die locatie zoeken we een vestigingsleider.

Wat je gaat doen
Als Vestigingsleider Beheer & Onderhoud ben je enerzijds verantwoordelijk voor de vestiging in Leerdam en anderzijds voor de aansturing van het Beheer & Onderhoud dat Knaapen uitvoert bij Kleurrijk Wonen, het is dus feitelijk een dubbelrol. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor een woningbouwcorporatie in de regio Eindhoven waardoor er gedeeltelijk ook vanuit onze locatie in Son gewerkt wordt.

Je bent verantwoordelijk voor de uitstraling van het pand, ontvang je leveranciers die het magazijn komen bevoorraden of in opdracht van facilitair onderhoud komen plegen. Je bent iemand die houdt van orde en netheid en makkelijk is in de communicatie.

Daarnaast geef je leiding aan het team Beheer & Onderhoud dat in opdracht van Kleurrijk Wonen en daarnaast een andere woningbouwcorporatie vanuit Son dagelijks- en mutatie onderhoud uitvoert. Je optimaliseert de dienstverlening, bent verantwoordelijk voor de inkoopprocessen en onderhoudt relaties met co-makers en leveranciers.

Je bent niet alleen het eerste aanspreekpunt voor de woningbouwcorporatie, maar ook een gelijkwaardige sparringpartner. Je bent op de hoogte van interne en externe ontwikkelingen, behoudt het overzicht, neemt zorgen weg bij de opdrachtgever en draagt ideeën en verbetervoorstellen aan. Ook neem je deel aan periodieke (voortgangs)overleggen.

Tegelijkertijd werk je gestructureerd aan onze ambities en houd je je bezig met dagelijkse werkzaamheden. Je ondersteunt en begeleidt het uitvoerende team en fungeert als vraagbaak voor technische vraagstukken. Dankzij jouw overzicht en proactieve werkhouding worden alle werkzaamheden professioneel uitgevoerd, van technische opname tot en met afrekening.

Als leider en verbinder op het gebied van onderhoud en verbouwingen zorg je ervoor dat alle projecten nauwkeurig worden uitgevoerd en bewaak je de voortgang, het financiële plaatje, de kwaliteit en de klanttevredenheid.

Ook het aanleveren van periodieke verslaglegging, rapportages en financiële prognoses is onderdeel van je functie. Je rapporteert hierover aan de bedrijfsleider KBO. Daarbij denk je actief mee in oplossingen en lever je waar nodig verbetervoorstellen aan.

Functie-eisen

Dit moet je kunnen

  • Hbo werk- en denkniveau
  • Bij voorkeur een achtergrond in Bouwkunde
  • Kennis van wettelijke bouwregelgeving en het Bouwbesluit
  • Kennis van branche specifieke producten, materialen en methoden
  • Ervaring in het begeleiden van teams
  • Ervaring met financiële beheersing
  • Klantgericht, besluitvaardig, in staat om het overzicht te bewaren.
  • Veiligheid voor leidinggevenden (VCA-VOL)

Functie-aanbod

Goede vooruitzichten
Uiteraard ontvang je ook bij ons een uitstekend pakket aan moderne arbeidsvoorwaarden, waaronder 43 verlofdagen en mogelijkheden om flexibel en vanuit huis te werken.

Naast een hecht team bieden wij een ‘huiselijke’ no-nonsense cultuur met korte communicatielijnen, veel vrijheden en waar veel waarde wordt gehecht aan een goede werk/privé balans.

Natuurlijk investeren wij ook in onze collega’s wat betekent dat er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling is.  

Door het jaar heen organiseren we verschillende activiteiten. Cursussen en teamuitjes, maar ook wekelijks sporten met collega’s en toffe borrels en personeelsfeesten.

Werken bij Knaapen

Alsof je thuis bent
Knaapen (sinds 1652) is het oudste familiebedrijf van Brabant. Wij zijn experts in renovatie, onderhoud en beheer van vastgoed. Daar zijn we niet alleen goed in, daar hebben we ook plezier in. Samen maken we elk huis klaar voor de toekomst.

Bij alles wat we doen staan kwaliteit en duurzaamheid voorop. Maar wat ons echt beweegt zijn mensen. Dit betekent dat we niet alleen fysiek, maar ook sociaal investeren in betere vooruitzichten voor buurten en bewoners.

Voor onze uitdagende opdrachten is samenwerken een must. Daarbij vinden we het belangrijk dat iedereen zich op z’n gemak voelt en zichzelf kan zijn. Juist dat maakt het zo prettig om met en bij ons te werken.

Bij Knaapen heerst een informele werksfeer waarbinnen onze medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen. We zijn trots op ons team van 130 vakbekwame collega’s die elke dag hun beste beentje voorzetten voor het beste resultaat.

Wat vinden jouw toekomstige collega’s eigenlijk van het werken bij Knaapen? Bekijk de uitkomst hier.

Kom jij ons team versterken?

Solliciteer naar de functie Vestigingsleider Beheer & Onderhoud bij Knaapen. Een motivatiebrief hoef je niet te schrijven. Wel ontvangen we graag je cv en eventueel je LinkedIn-profiel. Op basis daarvan nodigen we je met plezier uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Meer informatie

Wil je meer weten over deze functie voordat je solliciteert? Neem dan telefonisch contact op (0499 – 46 06 05) tijdens kantooruren, of stuur een mail aan: solliciteren@knaapen.nl

Sollicitatieformulier

    Schrijf geen brief, alleen je CV of linkedin profiel achterlaten is voldoende voor ons.