Medewerker financiële administratie

24 - 36 uur

Onze financiële afdeling bestaat uit een enthousiast team van 6 collega’s. De afdeling is verantwoordelijk voor het uitvoeren, beheren, analyseren, rapporteren en managen van alle werkzaamheden op financieel gebied van de verschillende organisatieonderdelen. Met een gestructureerde aanpak en een positieve en proactieve houding zorgen wij er samen voor dat de financiële administratie op rolletjes verloopt.

Functieprofiel

Wat je gaat doen 
Als Medewerker financiële administratie ben je verantwoordelijk voor een correcte verwerking van de inkoop- en verkoopfacturen binnen ons bedrijf. Als collega van een enthousiast team help je uiteraard je naaste collega’s met de overige voorkomende werkzaamheden op de financiële administratie. Zoals bijvoorbeeld het verwerken van de bankmutaties, BTW-aangifte en het boeken van de urenverantwoordingen in ons financiële pakket.

Functie-eisen

Dit vragen we

  • Een enthousiaste en collegiale houding.
  • Relevante werkervaring.
  • Je bent goed administratief onderlegd, werkt gestructureerd en secuur.

Functie-aanbod

Goede vooruitzichten

  • Uiteraard ontvang je ook bij ons een uitstekend pakket aan moderne arbeidsvoorwaarden, waaronder 43 verlofdagen en mogelijkheden om flexibel en vanuit huis te werken.
  • Naast een hecht team bieden wij een ‘huiselijke’ no-nonsense cultuur met korte communicatielijnen, veel vrijheden en waar veel waarde wordt gehecht aan een goede werk/privé balans.
  • Natuurlijk investeren wij ook in onze collega’s, wat betekent dat er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling is.  

Werken bij Knaapen

Doe alsof je thuis bent
Knaapen (sinds 1652) is het oudste familiebedrijf van Brabant. Wij zijn experts in renovatie, onderhoud en beheer van vastgoed. Daar zijn we niet alleen goed in, daar hebben we ook plezier in. Samen maken we elk huis klaar voor de toekomst.

Bij alles wat we doen staan kwaliteit en duurzaamheid voorop. Maar wat ons echt beweegt zijn mensen. Dit betekent dat we niet alleen fysiek, maar ook sociaal investeren in betere vooruitzichten voor buurten en bewoners.

Voor onze uitdagende opdrachten is samenwerken een must. Daarbij vinden we het belangrijk dat iedereen zich op z’n gemak voelt en zichzelf kan zijn. Juist dat maakt het zo prettig om met en bij ons te werken.

Bij Knaapen heerst een informele werksfeer waarbinnen onze medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen. We zijn trots op ons team van 130 vakbekwame collega’s die elke dag hun beste beentje voorzetten voor het beste resultaat.

Wat vinden jouw toekomstige collega’s eigenlijk van het werken bij Knaapen? Bekijk de uitkomst hier.

Kom jij ons team versterken?

Solliciteer naar de functie Medewerker financiële administratie bij Knaapen. We ontvangen graag je cv en een motivatiebrief. Op basis daarvan nodigen we je met plezier uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Meer informatie

Wil je meer weten over deze functie voordat je solliciteert? Neem dan telefonisch contact op (0499 – 46 06 05) tijdens kantooruren, of stuur een mail aan: solliciteren@knaapen.nl

Sollicitatieformulier

    Schrijf geen brief, alleen je CV of linkedin profiel achterlaten is voldoende voor ons.