RGS Planvormer – Planmatig Onderhoud

Functieprofiel

Wat je gaat doen

Als RGS Planvormer draag je bij aan de ontwikkeling en uitwerking van (vastgoed-) onderhoudsplannen op basis van de RGS-methodiek (Resultaatgericht Samenwerken). In deze rol werk je nauw samen met opdrachtgevers, leveranciers en collega’s. Je adviseert opdrachtgevers over langjarig onderhoud aan vastgoed, en zorgt ervoor dat jouw plannen naadloos aansluiten op hun wensen en behoeften.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Uitvoeren van inventarisaties en inspecties.
 • Opstellen van activiteitenplannen en begrotingen voor (vastgoed-)onderhoudsprojecten.
 • Opstellen van onderhoudsscenario’s (MJOP’s).
 • Adviseren van opdrachtgevers over onderhoudsstrategieën.
 • Uitgewerkte projecten voorbereiden voor overdracht aan het uitvoeringsteam.
 • Bijdragen aan een continu verbetering van ons RGS-proces.

Functie-eisen

Dit moet je kunnen

 • Een relevante opleiding op mbo- of hbo-niveau, bij voorkeur in ‘beschermings- en afwerkingstechniek’ en/of bouwkunde.

 • Ervaring met Microsoft Office (o.a. Excel) en branche-specifieke software is een pre.

 • Ervaring met het uitvoeren van conditiemetingen en het opstellen van onderhoudsplannen en -begrotingen.

 • Goede communicatieve vaardigheden en het vermogen om met diverse stakeholders samen te werken.

 • Een proactieve houding en oog voor detail.

 • Affiniteit met resultaatgericht samenwerken

Ontmoet hier enkele collega’s van de afdeling!

Functie-aanbod

Goede vooruitzichten
Werken bij Knaapen is alsof je thuis bent. Wij zijn een familiebedrijf (sinds 1652) met een informele cultuur waarbinnen zowel de professionaliteit als het welzijn van onze mensen voorop staat.

Dit betekent dat we behalve een uitstekend salaris ook een aantrekkelijk pakket moderne arbeidsvoorwaarden bieden, met onder meer 43 verlofdagen, een fietsleaseregeling en mogelijkheden om flexibel en vanuit huis te werken.

Je bent onderdeel van een hecht team met korte communicatielijnen, veel vrijheden en een goede balans tussen werk en prive. Daarbij bieden we volop mogelijkheden voor groei en persoonlijke ontwikkeling.

Door het jaar heen organiseren we verschillende teamactiviteiten. Cursussen en teamuitjes, maar ook wekelijks sporten met collega’s, toffe borrels en personeelsfeesten.

Werken bij Knaapen

Alsof je thuis bent
Knaapen (sinds 1652) is het oudste familiebedrijf van Brabant. Wij zijn experts in renovatie, onderhoud en beheer van vastgoed. Daar zijn we niet alleen goed in, daar hebben we ook plezier in. Samen maken we elk huis klaar voor de toekomst.

Bij alles wat we doen staan kwaliteit en duurzaamheid voorop. Maar wat ons echt beweegt zijn mensen. Dit betekent dat we niet alleen fysiek, maar ook sociaal investeren in betere vooruitzichten voor buurten en bewoners.

Voor onze uitdagende opdrachten is samenwerken een must. Daarbij vinden we het belangrijk dat iedereen zich op z’n gemak voelt en zichzelf kan zijn. Juist dat maakt het zo prettig om met en bij ons te werken.

Bij Knaapen heerst een informele werksfeer waarbinnen onze medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen. We zijn trots op ons team van 160 vakbekwame collega’s die elke dag hun beste beentje voorzetten voor het beste resultaat.

Wat vinden jouw toekomstige collega’s eigenlijk van het werken bij Knaapen? Bekijk de uitkomst hier.

Kom jij ons team versterken?

Solliciteer naar de functie RGS Planvormer – Planmatig Onderhoud bij Knaapen. Een motivatiebrief hoef je niet te schrijven. Wel ontvangen we graag je cv en eventueel je LinkedIn-profiel. Op basis daarvan nodigen we je met plezier uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Meer informatie

Wil je meer weten over deze functie voordat je solliciteert? Neem dan telefonisch contact op (0499 – 46 06 05) tijdens kantooruren, of stuur een mail aan: solliciteren@knaapen.nl

Sollicitatieformulier

  Schrijf geen brief, alleen je CV of linkedin profiel achterlaten is voldoende voor ons.