ROEF Meewerkend Voorman Productie

Functieprofiel

ROEF is een bedrijfsonderdeel van Knaapen en is een prijswinnend, nieuw innovatief duurzaam dak met als doel om groen terug te brengen in woonwijken, op warme dagen te zorgen voor verkoeling, een belangrijke bijdrage te leveren aan het verbeteren van de biodiversiteit en tegelijkertijd huisvesting te bieden aan vogels en vleermuizen. Daarnaast zorgt een dak van ROEF voor een aangenamer binnenklimaat in huizen omdat het fantastisch goed isoleert. 

Wat je gaat doen

Wij produceren onze Roef daken in eigen beheer. Dit doen wij op een assemblagelijn waar veel elementen geprefabt zijn. In deze functie stuur je de afdeling productie aan (ca. 5 collega’s) en werk je ook mee. Je zorgt ervoor dat onze collega’s hun werkzaamheden op een juiste en prettige manier kunnen uitvoeren. Je bewaakt de voorraadniveaus en productieplanning en ziet toe op de te behalen kwaliteitseisen. Je ondersteunt bij het logistieke proces en zorgt er uiteindelijke mede voor dat orders op tijd geleverd kunnen worden. In deze functie rapporteer je aan de Technisch Manager.

Onze ideale kandidaat heeft een sociaal hart omdat een aantal collega’s een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Dit betekent dat goede communicatieve vaardigheden, een gezonde dosis tact en geduld van belang zijn.

Doorontwikkeling productieafdeling
Ons Roef-dak ontwikkelt zich razendsnel. Dit betekent dat er ook voor jou als meewerkend voorman kansen liggen om je door te ontwikkelen in deze functie. Roef investeert hier dan ook graag in.

Functie-eisen

Dit moet je kunnen

Om succesvol te kunnen zijn in deze nieuwe functie, beschikt onze kandidaat over:

  • Aantoonbare ervaring in het aansturen van een team, bij voorkeur binnen de prefab-bouw.
  • Ervaring als timmerman/-vrouw.
  • Empathisch in je contact met anderen.
  • Een georganiseerde manier van werken.

Functie-aanbod

Goede vooruitzichten

Behalve een uitdagende functie waar veel ruimte is om nog écht te ondernemen en waar je kunt meebouwen aan het succes van ROEF, bieden wij een uitstekend salaris en een aantrekkelijk pakket moderne arbeidsvoorwaarden aan, met o.m. 43 verlofdagen, goede pensioenregeling en een bijdrage in het kader van duurzaam inzetbaarheid. Daarnaast hechten wij nog écht waarde aan een goede privé-werk balans. De cao Bouw & Infra is van toepassing.

ROEF

Met ROEF maken we groene hellende daken mogelijk in iedere wijk. ROEF-daken zijn compleet modulair, losmaakbaar en stap voor stap uitbreidbaar met extra functies. Ze liggen binnen een dag op hun plek en zijn door gebruik te maken van circulaire en biobased materialen al na 10 jaar regeneratief. Ze leveren dan meer natuurherstel op dan ze aan CO2-uitstoot hebben gekost om te maken.

ROEF is onderdeel van Knaapen. Een echt Brabants familiebedrijf wat al bijna 375 jaar in handen is van de familie Knaapen. Knaapen richt zich als renovatiepartner uitsluitend op de sociale woningbouw. Behalve dat wij woningen renoveren, investeren we ook in de sociale cohesie in de wijken waar we actief zijn. Daarnaast zijn we binnen onze sector kartrekker op het gebied van duurzaamheid en circulariteit. Wij hebben ons zelf als doel gesteld om als organisatie in 2035 CO2 neutraal en volledig circulair te zijn omdat we onze organisatie en de wereld beter willen overdragen aan de volgende generatie. Niet alleen willen wij onze interne footprint dan naar nul hebben teruggebracht, maar willen wij dit ook voor onze projecten realiseren.

Kom jij ons team versterken?

Wil jij met ons het verschil maken in het verduurzamen van onze planeet? Reageer dan via solliciteren@knaapen.nl Een sollicitatiebrief is niet nodig. 

Meer informatie

Wil je meer informatie over ROEF bezoek dan onze website www.roef.nl

 

Sollicitatieformulier

    Schrijf geen brief, alleen je CV of linkedin profiel achterlaten is voldoende voor ons.