Meewerkend Voorman Beheer & Onderhoud

Functieprofiel

Wat je gaat doen

Als Meewerkend Voorman voor de afdeling Beheer en Onderhoud bij Knaapen ben je verantwoordelijk voor het aansturen, coördineren en aanspreken van een team monteurs en onderaannemers. Je bent hierbij kraakhelder in je communicatie. Je zorgt ervoor dat het dagelijks onderhoud (mutatie en reparatie) efficiënt en veilig worden uitgevoerd, dit volgens de gestelde kwaliteitsnormen en binnen de opgestelde planning.

Je bent vooruitstrevend in een bewonersgerichte aanpak. Je bent de schakel en zorgt voor verbinding tussen de project(coördinatoren), de monteurs en de woningcorporatie waarbij je een duidelijke communicatie en optimale samenwerking binnen het team na streeft. Je leert en verbetert vanuit de standaard manier van werken in samenwerking met het team. Je bent de smaakmaker binnen het team, waarbij jouw leiderschap en technische expertise bijdragen aan het succes van onze werkzaamheden, dit naar de tevredenheid van onze bewoner en woningcorporatie. Je werkt daarnaast gewoon mee in de dagelijkse werkzaamheden en je bent je bewust dat je een voorbeeld functie hebt in je werk.

Functie-eisen

Dit moet je kunnen

  • Minimaal een diploma als bouwkundig allround vakman.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om te kunnen verbinden.
  • Aantoonbare ervaring in bij voorkeur binnen de onderhouds- en beheersector.
  • Sterke probleemoplossende vaardigheden en een hands-on mentaliteit.
  • Gedegen kennis van technische aspecten van onderhoud en beheer.
  • Je hebt gevoel voor humor en zorgt voor het echte ‘Thuisgevoel’.
  • VCA VOL.
  • Rijbewijs B en voorkeur voor aanvullend rijbewijs E (aanhanger).

Functie-aanbod

Goede vooruitzichten

Bij deze afwisselende job in ons groeiende familiebedrijf hoort een uitstekend salaris (conform cao Bouw & Infra) met 43 vakantiedagen, waarvan een deel wordt uitbetaald. Je krijgt de ruimte om projecten zelfstandig te runnen maar je bent altijd verzekerd van een professionele back-up.

We bieden je een eigen laptop met telefoon, prettige werktijden en een vrij besteedbaar duurzaam inzetbaarheidspotje (1,9% van je brutosalaris).

Ook organiseren we door het jaar heen verschillende activiteiten. Cursussen en teamuitjes, maar ook wekelijks sporten met collega’s, toffe borrels en personeelsfeesten.

Werken bij Knaapen

Alsof je thuis bent
Knaapen (sinds 1652) is het oudste familiebedrijf van Brabant. Wij zijn experts in renovatie, onderhoud en beheer van vastgoed. Daar zijn we niet alleen goed in, daar hebben we ook plezier in. Samen maken we elk huis klaar voor de toekomst.

Bij alles wat we doen staan kwaliteit en duurzaamheid voorop. Maar wat ons echt beweegt zijn mensen. Dit betekent dat we niet alleen fysiek, maar ook sociaal investeren in betere vooruitzichten voor buurten en bewoners.

Voor onze uitdagende opdrachten is samenwerken een must. Daarbij vinden we het belangrijk dat iedereen zich op z’n gemak voelt en zichzelf kan zijn. Juist dat maakt het zo prettig om met en bij ons te werken.

Bij Knaapen heerst een informele werksfeer waarbinnen onze medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen. We zijn trots op ons team van 130 vakbekwame collega’s die elke dag hun beste beentje voorzetten voor het beste resultaat.

Wat vinden jouw toekomstige collega’s eigenlijk van het werken bij Knaapen? Bekijk de uitkomst hier.

Kom jij ons team versterken?

Solliciteer naar de functie Meewerkend Voorman Beheer & Onderhoud bij Knaapen. Een motivatiebrief hoef je niet te schrijven. Wel ontvangen we graag je cv en eventueel je LinkedIn-profiel. Op basis daarvan nodigen we je met plezier uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Meer informatie

Wil je meer weten over deze functie voordat je solliciteert? Neem dan telefonisch contact op (0499 – 46 06 05) tijdens kantooruren, of stuur een mail aan: solliciteren@knaapen.nl

Sollicitatieformulier

    Schrijf geen brief, alleen je CV of linkedin profiel achterlaten is voldoende voor ons.