Bouwkundig Engineer Groot Onderhoud en Renovatie

(32-40 uur)

Functieprofiel

Wat je gaat doen

Als Bouwkundig Engineer ben je verantwoordelijk voor de bouwtechnische uitwerking van grote renovatietrajecten, zowel laag- als hoogbouw en lever je een belangrijke bijdrage in het engineren van technische concepten voor het verduurzamen van woningen. Je bepaalt in belangrijke mate de haalbaarheid van projecten, brengt structuur aan en bewaakt het belang van de opdrachtgever. Je bent het technisch geweten van het ontwerpteam én voor het uitvoeringsteam.

Onze succesvolle projecten beginnen met een goede planvoorbereiding! Dat is jouw feestje. Samen met het ontwerpteam welk bestaat uit een planontwikkelaar, calculator en externe partners en adviseurs werk je aan omvangrijke onderhoud- en renovatieprojecten van woningcorporaties. Jouw taak hierin is dat je de solide technische onderbouwing verzorgt van de plannen die gepresenteerd worden aan de opdrachtgever. De projecten variëren van 10 tot meer dan 100 woningen en van 100.000 euro tot ca. 12 miljoen. Bij ons is er nog vaak sprake van maatwerk; er wordt nog niet op grote schaal modulair gecalculeerd. Dit betekent ook dat je op locatie de onderhoudsstatus van het vastgoed inspecteert. Onze opdrachtgevers zijn regionale woningcorporaties die het meerjarige, duurzaam onderhoud bij ons neer willen leggen. Ook bij jou staat de duurzaamheidsgedachte hoog in het vaandel en ben je bekend met werken volgens de RGS-methodiek (Resultaat Gericht Samenwerken). Je technische kennis kan daarnaast gevraagd worden bij de ontwikkeling van onze innovatieve producten zoals bijv. ROEF.

Functie-eisen

Dit moet je kunnen

  • Je beschikt over hbo werk- en -denkniveau, door opleiding of werkervaring.

  • Je hebt ervaring met vastgoedonderhoud/-renovatie en bouwregelgeving,

  • Je hebt een goed analytisch en cijfermatig inzicht en kennis van bouwfysica.

  • Je hebt ervaring met het tekenen in Archicad / Autocad.

  • Omdat je een teamspeler bent, beschik je over goede communicatieve eigenschappen.

Functie-aanbod

Goede vooruitzichten
Uiteraard ontvang je ook bij ons een uitstekend pakket aan moderne arbeidsvoorwaarden, waaronder 43 verlofdagen, een fietsleaseregeling en mogelijkheden om flexibel en vanuit huis te werken.

Naast een hecht team bieden wij een ‘huiselijke’ no-nonsense cultuur met korte communicatielijnen, veel vrijheden en waar veel waarde wordt gehecht aan een goede werk/privé balans.

Natuurlijk investeren wij ook in onze collega’s wat betekent dat er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling is. 

Door het jaar heen organiseren we verschillende activiteiten. Cursussen en teamuitjes, maar ook wekelijks sporten met collega’s en toffe borrels en personeelsfeesten.

Werken bij Knaapen

Alsof je thuis bent
Knaapen (sinds 1652) is het oudste familiebedrijf van Brabant. Wij zijn experts in renovatie, onderhoud en beheer van vastgoed. Daar zijn we niet alleen goed in, daar hebben we ook plezier in. Samen maken we elk huis klaar voor de toekomst.

Bij alles wat we doen staan kwaliteit en duurzaamheid voorop. Maar wat ons echt beweegt zijn mensen. Dit betekent dat we niet alleen fysiek, maar ook sociaal investeren in betere vooruitzichten voor buurten en bewoners.

Voor onze uitdagende opdrachten is samenwerken een must. Daarbij vinden we het belangrijk dat iedereen zich op z’n gemak voelt en zichzelf kan zijn. Juist dat maakt het zo prettig om met en bij ons te werken.

Bij Knaapen heerst een informele werksfeer waarbinnen onze medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen. We zijn trots op ons team van 130 vakbekwame collega’s die elke dag hun beste beentje voorzetten voor het beste resultaat.

Wat vinden jouw toekomstige collega’s eigenlijk van het werken bij Knaapen? Bekijk de uitkomst hier.

Kom jij ons team versterken?

Wil je deel uitmaken van dit gedreven team als Bouwkundig Engineer van een solide organisatie? Dan zijn we benieuwd naar je verhaal en nodigen wij je uit te reageren via solliciteren@knaapen.nl.

Wil je eerst vrijblijvend meer weten over de functie, neem dan voor meer informatie contact op met Laura van Otterdijk (recruiter), 06-30657527.

Sollicitatieformulier

    Schrijf geen brief, alleen je CV of linkedin profiel achterlaten is voldoende voor ons.