Uitvoerder Gevelonderhoud

Functieprofiel

Ben jij een uitvoeder die gespecialiseerd is in (RGS) gevelonderhoud, dan hebben wij een kans voor je!

Wat ga je doen

Als
Uitvoerder Gevelonderhoud ben je verantwoordelijk voor de juiste aansturing van een team wat zich bezighoudt met het planmatige onderhoud aan gevels van woningen. Het aanbrengen van intrekkozijnen, draaideel vervanging en uiteraard schilderwerk. Maar ook ga je aan de slag met het organiseren van spouwmuurisolatie, plat dak vervanging en het plaatsen of vervangen van MV installaties. Je stuurt een team van ervaren timmerlieden, schilders en onderaannemers aan en zorgt ervoor dat zij hun werk zo goed mogelijk kunnen doen. Je bent hun eerste aanspreekpunt en bewaakt de voortgang van de werkzaamheden, je voert ontwikkelingsgesprekken met ze en bewaakt het ziekteverzuim.

Daarnaast ben je in staat om de bewoners van de woningen waaraan gewerkt wordt op tijd te informeren en hun te woord te staan als er vragen zijn en deze op een juiste manier af te handelen. Je bent verantwoordelijk voor de inkoop van materieel en de inrichting van de bouwplaats. Je zorgt ervoor dat het werk volgens vastgestelde kwaliteitsdoelstellingen op tijd wordt opgeleverd. Je gaat actief op zoek naar mogelijkheden om werkzaamheden te optimaliseren. Als Knaapen zijn we VCA** gecertificeerd, dus je ziet erop toe dat de veiligheidsnormen worden gerespecteerd. Je coördineert in overleg met de Projectleider meer- & minderwerk en bewaakt de financiële doelstellingen. In deze functie rapporteer je aan de Projectleider.

Functie-eisen

Dit moet je kunnen

  • MBO bouwkunde aangevuld met kennis van RGS
  • Enige jaren ervaring binnen gevelonderhoud en met bouwkundige projecten
  • Kennis van branchespecifieke producten en materialen
  • Ervaring op het gebied van leidinggeven en zeer goede communicatie vaardigheden
  • VCA VOL

Functie-aanbod

Goede vooruitzichten

Bij deze afwisselende job in ons groeiende familiebedrijf hoort een uitstekend salaris (conform Cao Bouw & Infra met 43 vakantiedagen, een leasewagen en de mogelijkheid om een leasefiets te rijden.

We bieden je eigen iPad en telefoon en omdat we regionaal werken, is je reistijd veelal beperkt.

Naast een hecht team bieden wij een ‘huiselijke’ no-nonsense cultuur met korte communicatielijnen, veel vrijheden en waar veel waarde wordt gehecht aan een goede werk/privé balans. Natuurlijk investeren wij ook in onze collega’s wat betekent dat er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling is.

Door het jaar heen organiseren we verschillende activiteiten. Cursussen en teamuitjes, maar ook wekelijks sporten met collega’s en toffe borrels en personeelsfeesten.

Werken bij Knaapen

Alsof je thuis bent
Knaapen (sinds 1652) is het oudste familiebedrijf van Brabant. Wij zijn experts in renovatie, onderhoud en beheer van vastgoed. Daar zijn we niet alleen goed in, daar hebben we ook plezier in. Samen maken we elk huis klaar voor de toekomst.

Bij alles wat we doen staan kwaliteit en duurzaamheid voorop. Maar wat ons echt beweegt zijn mensen. Dit betekent dat we niet alleen fysiek, maar ook sociaal investeren in betere vooruitzichten voor buurten en bewoners.

Voor onze uitdagende opdrachten is samenwerken een must. Daarbij vinden we het belangrijk dat iedereen zich op z’n gemak voelt en zichzelf kan zijn. Juist dat maakt het zo prettig om met en bij ons te werken.

Bij Knaapen heerst een informele werksfeer waarbinnen onze medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen. We zijn trots op ons team van 160 vakbekwame collega’s die elke dag hun beste beentje voorzetten voor het beste resultaat.

Wat vinden jouw toekomstige collega’s eigenlijk van het werken bij Knaapen? Bekijk de uitkomst hier.

Kom jij ons team versterken?

Solliciteer naar de functie Uitvoerder Gevelonderhoud bij Knaapen. Een motivatiebrief hoef je niet te schrijven. Wel ontvangen we graag je cv en eventueel je LinkedIn-profiel. Op basis daarvan nodigen we je met plezier uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Meer informatie

Wil je meer weten over deze functie voordat je solliciteert? Neem dan telefonisch contact op (0499 – 46 06 05) tijdens kantooruren, of stuur een mail aan: solliciteren@knaapen.nl

Sollicitatieformulier

    Schrijf geen brief, alleen je CV of linkedin profiel achterlaten is voldoende voor ons.