Assistent Uitvoerder Renovatie en Onderhoud

Functieprofiel

Wil jij meewerken aan indrukwekkende projecten, van grondgebonden woningen tot hoogbouwcomplexen, en deze duurzaam renoveren met een sociaal hart? Dan hebben wij een interessante functie voor je bij het leukste bedrijf van Brabant!

Knaapen zoekt een gedreven Assistent Uitvoerder met ambitie.

Ons bedrijf staat bekend om het duurzaam renoveren en onderhouden van woningen voor woningbouwcorporaties in bewoonde staat. Hierbij staat bewonerstevredenheid centraal.

Wij draaien onze hand niet om voor complexe renovatieprojecten, zoals aan de Lauwerszeeweg in Eindhoven, De Hooghe Clock in Den Bosch en Het Gegraaf in Valkenswaard. 

Wat ga je doen

Als Assistent Uitvoerder Renovatie en Onderhoud ondersteun je de uitvoerder in de dagelijkse leiding over bouwprojecten. Jouw taken omvatten onder andere:

 • Je ondersteunt de uitvoerder waar nodig en bewaakt de dagelijkse gang van zaken op het project.
 • Je bent het aanspreekpunt voor een team van circa 60 medewerkers, zzp’ers en onderaannemers.
 • Je bewaakt mede de kwaliteit en planning van het project en stemt dit waar nodig af met de uitvoerder.
 • Ziet toe op de veiligheid op de bouwplaats.
 • Samenwerken met bewonersbegeleiders en het te woord staan van bewoners bij vragen.

Functie-eisen

Wat neem je mee

 • Voor ons is een enthousiaste en gemotiveerde instelling het belangrijkste.
 • De wil om te investeren in je persoonlijke ontwikkeling.
 • Een afgeronde mbo-opleiding Bouwkunde, of een andere bouwgerelateerde opleiding.
 • Enige relevante wekervaring is een pre.
 • Kennis van bouwregelgeving en het Bouwbesluit.
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden, met het vermogen om te schakelen op alle niveaus.

Functie-aanbod

Goede vooruitzichten

Goede vooruitzichten met concrete doorgroeimogelijkheden in de vorm van een loopbaanplan naar de functie van zelfstandig uitvoerder.

Bij deze afwisselende job in ons groeiende familiebedrijf hoort een uitstekend salaris (conform cao Bouw & Infra) met 43 vakantiedagen, waarvan een deel wordt uitbetaald. Je krijgt de ruimte om projecten zelfstandig te runnen maar je bent altijd verzekerd van een professionele back-up.

We bieden je een bedrijfsauto in bruikleen, een leasefietsregeling, een eigen laptop met telefoon, prettige werktijden en een vrij besteedbaar duurzaam inzetbaarheidspotje (1,9% van je brutosalaris).

Ook organiseren we door het jaar heen verschillende activiteiten. Cursussen en teamuitjes, maar ook wekelijks sporten met collega’s en toffe borrels en personeelsfeesten.

Werken bij Knaapen

Alsof je thuis bent
Knaapen (sinds 1652) is het oudste familiebedrijf van Brabant. Wij zijn experts in renovatie, onderhoud en beheer van vastgoed. Daar zijn we niet alleen goed in, daar hebben we ook plezier in. Samen maken we elk huis klaar voor de toekomst.

Bij alles wat we doen staan kwaliteit en duurzaamheid voorop. Maar wat ons echt beweegt zijn mensen. Dit betekent dat we niet alleen fysiek, maar ook sociaal investeren in betere vooruitzichten voor buurten en bewoners.

Voor onze uitdagende opdrachten is samenwerken een must. Daarbij vinden we het belangrijk dat iedereen zich op z’n gemak voelt en zichzelf kan zijn. Juist dat maakt het zo prettig om met en bij ons te werken.

Bij Knaapen heerst een informele werksfeer waarbinnen onze medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen. We zijn trots op ons team van 160 vakbekwame collega’s die elke dag hun beste beentje voorzetten voor het beste resultaat.

Wat vinden jouw toekomstige collega’s eigenlijk van het werken bij Knaapen? Bekijk de uitkomst hier.

Kom jij ons team versterken?

Solliciteer naar de functie Assistent Uitvoerder Renovatie en Onderhoud bij Knaapen. Een motivatiebrief hoef je niet te schrijven. Wel ontvangen we graag je cv en eventueel je LinkedIn-profiel. Op basis daarvan nodigen we je met plezier uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Meer informatie

Wil je meer weten over deze functie voordat je solliciteert? Neem dan telefonisch contact op (0499 – 46 06 05) tijdens kantooruren, of stuur een mail aan: solliciteren@knaapen.nl

Sollicitatieformulier

  Schrijf geen brief, alleen je CV of linkedin profiel achterlaten is voldoende voor ons.