Bewonersbegeleider

(28 uur)

Functieprofiel

Wat je gaat doen

Als Bewonersbegeleider werk je nauw samen met het uitvoerende bouwteam bij de meer grootschalige renovatieprojecten. Je bent het eerste aanspreekpunt voor bewoners. Je biedt een luisterend oor en bouwt een vertrouwensband op. Het doel is dat je bewoners op tijd voorbereidt op het verbouwingsproces van hun woning, zodat ze weten wat er staat te gebeuren. Ook begeleid je hen gedurende de verbouwing en werk je nauw samen met de verantwoordelijke uitvoerder. Afhankelijk van de bewonersgroep vraagt deze begeleiding vaak om maatwerk. Centraal staat het behalen van een goede bewoners- en klanttevredenheid.

Functie-eisen

Dit moet je kunnen

Je hebt een flexibele en service gerichte instelling en communiceert makkelijk met verschillende doelgroepen en bouwt makkelijk relaties op. Je bent thuis in het voeren van een juiste administratie en gaat daarin accuraat te werk. Je hebt een flexibele instelling en je bent daarnaast doortastend in het vinden van oplossingen. Je werkt vanuit verschillende locaties, en dus beschik je over een rijbewijs.

Functie-aanbod

Goede vooruitzichten

Je ontvangt bij ons een uitstekend pakket aan moderne arbeidsvoorwaarden,  waaronder 43 verlofdagen en mogelijkheden om flexibel en vanuit huis te werken;

Naast een hecht team bieden wij een ‘huiselijke’ no-nonsense cultuur met korte communicatielijnen, veel vrijheden en waar veel waarde wordt gehecht aan een goede werk/privé balans;

Wij investeren in onze medewerkers, wat betekent dat er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling is. 

Werken bij Knaapen

Alsof je thuis bent
Knaapen (sinds 1652) is het oudste familiebedrijf van Brabant. Wij zijn experts in renovatie, onderhoud en beheer van vastgoed. Daar zijn we niet alleen goed in, daar hebben we ook plezier in. Samen maken we elk huis klaar voor de toekomst.

Bij alles wat we doen staan kwaliteit en duurzaamheid voorop. Maar wat ons echt beweegt zijn mensen. Dit betekent dat we niet alleen fysiek, maar ook sociaal investeren in betere vooruitzichten voor buurten en bewoners.

Voor onze uitdagende opdrachten is samenwerken een must. Daarbij vinden we het belangrijk dat iedereen zich op z’n gemak voelt en zichzelf kan zijn. Juist dat maakt het zo prettig om met en bij ons te werken.

Bij Knaapen heerst een informele werksfeer waarbinnen onze medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen. We zijn trots op ons team van 130 vakbekwame collega’s die elke dag hun beste beentje voorzetten voor het beste resultaat.

Wat vinden jouw toekomstige collega’s eigenlijk van het werken bij Knaapen? Bekijk de uitkomst hier.

Kom jij ons team versterken?

Solliciteer naar de functie bewonersbegeleider bij Knaapen. Een motivatiebrief hoef je niet te schrijven. Wel ontvangen we graag je cv. Op basis daarvan nodigen we je met plezier uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Meer informatie

Wil je meer weten over deze functie voordat je solliciteert? Neem dan telefonisch contact op (0499 – 46 06 05) tijdens kantooruren, of stuur een mail aan: solliciteren@knaapen.nl

Sollicitatieformulier

    Schrijf geen brief, alleen je CV of linkedin profiel achterlaten is voldoende voor ons.