ROEF Salesmanager

Functieprofiel

ROEF is een bedrijfsonderdeel van Knaapen en is een prijswinnend, nieuw innovatief duurzaam dak met als doel om groen terug te brengen in woonwijken, op warme dagen te zorgen voor verkoeling, een belangrijke bijdrage te leveren aan het verbeteren van de biodiversiteit en tegelijkertijd huisvesting te bieden aan vogels en vleermuizen. Daarnaast zorgt een dak van ROEF voor een aangenamer binnenklimaat in huizen omdat het fantastisch goed isoleert. 

Wat je gaat doen

Als Salesmanager ben je verantwoordelijk voor het genereren van nieuwe business in zowel de nieuwbouw als renovatiemarkt. Wij werken uitsluitend B2B en onze afnemers zijn woningbouwcorporaties en aannemers. Je onderhoudt sterke relaties met bestaande klanten. Je brengt kansen in de markt in kaart en vertaalt klantwensen naar commerciële kansen. Natuurlijk adviseer je klanten over de toepassingsmogelijkheden van ROEF en werk je offertes uit. Het vertegenwoordigen van ROEF op beurzen, netwerkbijeenkomsten en andere relevante evenementen is uiteraard ook onderdeel van je takenpakket.

Onze organisatie bevindt zich in de scale-up fase en het team van ROEF is in korte tijd gegroeid naar 12 enthousiaste collega’s. We hebben een eigen productieafdeling, engineers en een marketing & communicatie manager aan wie je ook rapporteert.

Functie-eisen

Dit moet je kunnen

Het belangrijkste vinden wij dat je ervan overtuigd bent dat je een bijdrage wilt leveren in het verduurzamen en vergroenen van onze wereld. Daarbij is het natuurlijk essentieel dat je over goede commerciële vaardigheden beschikt en weet hoe je nieuwe producten in de markt moet zetten. Je spreekt de taal van de bouw en hebt ervaring met het verkopen van technische producten. Vanwege de fase waarin we met ROEF zitten, variëren de werkzaamheden en vraagt dit uiteraard een flexibele mindset.

Functie-aanbod

Goede vooruitzichten

Behalve een uitdagende functie waar veel ruimte is om nog écht te ondernemen en waar je kunt meebouwen aan het succes van ROEF, bieden wij een uitstekend salaris en een aantrekkelijk pakket moderne arbeidsvoorwaarden aan, met o.m. 43 verlofdagen, een leaseauto, goede pensioenregeling en een bijdrage in het kader van duurzaam inzetbaarheid. Daarnaast hechten wij nog écht waarde aan een goede privé-werk balans. De cao Bouw & Infra is van toepassing.  

ROEF

Met ROEF maken we groene hellende daken mogelijk in iedere wijk. ROEF-daken zijn compleet modulair, losmaakbaar en stap voor stap uitbreidbaar met extra functies. Ze liggen binnen een dag op hun plek en zijn door gebruik te maken van circulaire en biobased materialen al na 10 jaar regeneratief. Ze leveren dan meer natuurherstel op dan ze aan CO2-uitstoot hebben gekost om te maken.

ROEF is onderdeel van Knaapen. Een echt Brabants familiebedrijf wat al bijna 375 jaar in handen is van de familie Knaapen. Knaapen richt zich als renovatiepartner uitsluitend op de sociale woningbouw. Behalve dat wij woningen renoveren, investeren we ook in de sociale cohesie in de wijken waar we actief zijn. Daarnaast zijn we binnen onze sector kartrekker op het gebied van duurzaamheid en circulariteit. Wij hebben ons zelf als doel gesteld om als organisatie in 2035 CO2 neutraal en volledig circulair te zijn omdat we onze organisatie en de wereld beter willen overdragen aan de volgende generatie. Niet alleen willen wij onze interne footprint dan naar nul hebben teruggebracht, maar willen wij dit ook voor onze projecten realiseren.

Kom jij ons team versterken?

Wil jij met ons het verschil maken in het verduurzamen van onze planeet? Reageer dan via solliciteren@knaapen.nl Een sollicitatiebrief is niet nodig. 

Meer informatie

Wil je meer informatie over ROEF bezoek dan onze website www.roef.nl

 

Sollicitatieformulier

    Schrijf geen brief, alleen je CV of linkedin profiel achterlaten is voldoende voor ons.