PSO Bouwplaatsmedewerker

Ons doel is om via toepassing van PSO meer mensen duurzaam aan het werk te krijgen. Op dit moment zijn wij op zoek naar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Voor onze projecten zijn we regelmatig op zoek naar een bouwplaatsmedewerker (‘Runner’). Durf jij, samen met ons, de uitdaging aan te gaan? Dan nodigen wij je van harte uit om op deze vacature te solliciteren. 

Plaats in de organisatie

Binnen Knaapen Renovatie en Onderhoud krijg je de kans om kennis en vaardigheden te ontwikkelen tijdens de uitvoering van renovatieprojecten, om de afstand tot de arbeidsmarkt te verkleinen.

Doel van de functie

Het zodanig ondersteunen en assisteren van de uitvoering (uitvoerder, timmerlieden, onderaannemers), dat het productieproces niet stil staat.

Omschrijving werkzaamheden

Kenmerken van de functie

Wat verwachten wij van de kandidaat

Wat bieden wij?

Geïnteresseerd?

Durf jij de uitdaging aan? Dan zijn wij benieuwd naar jouw verhaal. Stuur je CV en motivatiebrief via onderstaand sollicitatieformulier. Heb je vragen? Neem voor meer informatie contact op met Jeroen Willems via telefoonnummer 0499 – 46 06 05. Of stel je vragen via onderstaand formulier zonder bijlagen.

Sollicitatieformulier

    Schrijf geen brief, alleen je CV of linkedin profiel achterlaten is voldoende voor ons.