Voor­man ­Schil­der

Functieprofiel

Wat je gaat doen
Als Voorman Schilder ben je verantwoordelijk voor een team dat werkt aan verschillende schilder- en onderhoudswerkzaamheden in woningen.

Je voelt je prettig bij het aansturen van collega’s, maar bent zelf ook vakbekwaam in het schilderen van verschillende materialen en reparatie en herstel van hout en beton.  

Je instrueert en begeleidt het schildersteam, bestelt tijdig de juiste materialen en verzorgt een foutloze urenregistratie. Vanzelfsprekend kun je goed afbranden, schuren, kitten, plamuren en strak besnijden. Steigers bouw je efficiënt op samen met collega’s, en elke werkplek laat je netjes en opgeruimd achter.

Het leveren van vakmanschap en kwaliteit staat centraal met als doel tevreden opdrachtgevers. Het blijven ontwikkelen van je kennis en ervaring is voor jou een vanzelfsprekendheid.

Functie-eisen

Dit moet je kunnen
Je hebt relevante werkervaring in een vergelijkbare functie, kunt zelfstandig werken, bent energiek en denkt vooruit. Daarbij beschik je over kennis van branchespecifieke producten en materialen, en heb je aantoonbare knowhow in herstel van hout- en betonrot.

Een opleiding via SPOS (schilderschool) is een pre. Je bent geslaagd voor je Basisveiligheid (VCA) en beschikt over een rijbewijs (bij voorkeur B) met eigen vervoer.

Omdat je vaak bij mensen thuis over de vloer komt, ben je representatief, behulpzaam en maak je makkelijk een praatje. Daarbij werk je graag samen in een team van gemotiveerde mensen.

Functie-aanbod

Goede vooruitzichten
Bij deze afwisselende job in ons groeiende familiebedrijf hoort een uitstekend salaris (conform cao Schilders-, Afwerkings- en Glaszetbedrijf) met 32 vakantiedagen, waarvan een deel snipper en ATV). We bieden je eigen iPad en telefoon, en omdat we regionaal werken, is je reistijd veelal beperkt.

Ook organiseren we door het jaar heen verschillende activiteiten. Cursussen en teamuitjes, maar ook wekelijks sporten met collega’s en toffe borrels en personeelsfeesten.

Werken bij Knaapen

Alsof je thuis bent
Knaapen (sinds 1652) is het oudste familiebedrijf van Brabant. Wij zijn experts in renovatie, onderhoud en beheer van vastgoed. Daar zijn we niet alleen goed in, daar hebben we ook plezier in. Samen maken we elk huis klaar voor de toekomst.

Bij alles wat we doen staan kwaliteit en duurzaamheid voorop. Maar wat ons echt beweegt zijn mensen. Dit betekent dat we niet alleen fysiek, maar ook sociaal investeren in betere vooruitzichten voor buurten en bewoners.

Voor onze uitdagende opdrachten is samenwerken een must. Daarbij vinden we het belangrijk dat iedereen zich op z’n gemak voelt en zichzelf kan zijn. Juist dat maakt het zo prettig om met en bij ons te werken.

Bij Knaapen heerst een informele werksfeer waarbinnen onze medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen. We zijn trots op ons team van 160 vakbekwame collega’s die elke dag hun beste beentje voorzetten voor het beste resultaat.

Wat vinden jouw toekomstige collega’s eigenlijk van het werken bij Knaapen? Bekijk de uitkomst hier.

Kom jij ons team versterken?

Solliciteer naar de functie Voorman Schilder bij Knaapen. Een motivatiebrief hoef je niet te schrijven. Wel ontvangen we graag je cv en eventueel je LinkedIn-profiel. Op basis daarvan nodigen we je met plezier uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Meer informatie

Wil je meer weten over deze functie voordat je solliciteert? Neem dan telefonisch contact op (0499 – 46 06 05) tijdens kantooruren, of stuur een mail aan: solliciteren@knaapen.nl

Sollicitatieformulier

    Schrijf geen brief, alleen je CV of linkedin profiel achterlaten is voldoende voor ons.