Interieur Timmerman (Ecofiks)

Functieprofiel

Wat je gaat doen
Als Interieur Timmerman krijg je de beschikking over je eigen mobiele, professioneel en compleet ingerichte werkplaats. Met deze bedrijfswagen ga je -samen met je collega- op pad en verricht je maatwerk interieur renovaties (meestal badkamers, keukens en toiletten). Dit doe je op verschillende locaties met vooral Fibo materialen.

Binnenkant van de mobiele werkplaats

Functie-eisen

Dit moet je kunnen
In deze afwisselende functie ben je in feite een kleine ondernemer, binnen een groter bedrijf. Uiteraard krijg je een planning en kun je terugvallen op de steun van deze professionele organisatie, maar verder regel je zelf je werkzaamheden.

Je bent een ervaren timmerman (door opleiding of ervaring), je hebt je VCA en beschikt over een rijbewijs (bij voorkeur BE). Als het nodig is krijg je een training gericht op het gebruik van Fibo.

Ervaring als (zelfstandig) timmerman is een belangrijk. Je weet de juiste balans te vinden tussen precisie en tempo. Je bedenkt zelf voor elke uitdaging een passende oplossing. Je draait je hand niet om voor kleinschalig electra en/of loodgieterswerk. Je hebt bouwkundig inzicht, denkt oplossingsgericht en niemand maakt jou iets wijs over specifieke producten en materialen.

Omdat je vaak bij mensen thuis over de vloer komt, ben je representatief, behulpzaam en maak je makkelijk een praatje.

In bovenstaande video zie je medewerkers aan het woord over deze manier van werken, de mobiele werkplaats en een deel van de werkzaamheden

Functie-aanbod

Goede vooruitzichten
Bij deze afwisselende job in ons groeiende familiebedrijf hoort een uitstekend salaris (conform cao Bouw & Infra) met 48 vakantiedagen, waarvan een deel wordt uitbetaald.

Behalve een prettige werkomgeving staat samenwerken en plezier in je werk centraal! Daarbij vinden we het belangrijk dat iedereen zich op z’n gemak voelt en zichzelf kan zijn. Juist dat maakt het zo prettig om met en bij ons te werken.

Ook organiseren we door het jaar heen verschillende activiteiten. Cursussen en teamuitjes, maar ook wekelijks sporten met collega’s en toffe borrels en personeelsfeesten.

Timmerman Mano over werken bij Knaapen

Werken bij Knaapen

Alsof je thuis bent

Knaapen (sinds 1652) is het oudste familiebedrijf van Brabant. Wij zijn experts in renovatie, onderhoud en beheer van vastgoed. Daar zijn we niet alleen goed in, daar hebben we ook plezier in. Samen maken we elk huis klaar voor de toekomst.

Bij alles wat we doen staan kwaliteit en duurzaamheid voorop. Maar wat ons echt beweegt zijn mensen. Dit betekent dat we niet alleen fysiek, maar ook sociaal investeren in betere vooruitzichten voor buurten en bewoners.

Voor onze uitdagende opdrachten is samenwerken een must. Daarbij vinden we het belangrijk dat iedereen zich op z’n gemak voelt en zichzelf kan zijn. Juist dat maakt het zo prettig om met en bij ons te werken.

Bij Knaapen heerst een informele werksfeer waarbinnen onze medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen. We zijn trots op ons team van 160 vakbekwame collega’s die elke dag hun beste beentje voorzetten voor het beste resultaat.

Wat vinden jouw toekomstige collega’s eigenlijk van het werken bij Knaapen? Bekijk de uitkomst hier.

Kom jij ons team versterken?

Solliciteer naar de functie Interieur Timmerman bij Knaapen. Een motivatiebrief hoef je niet te schrijven. Wel ontvangen we graag je cv. Op basis daarvan nodigen we je met plezier uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Meer informatie

Wil je meer weten over deze functie voordat je solliciteert? Neem dan telefonisch contact op (0499 – 46 06 05) tijdens kantooruren, of stuur een mail aan: solliciteren@knaapen.nl

Sollicitatieformulier