Calculator Renovatie & Onderhoud (32 – 40 uur)

Functieprofiel

Wat je gaat doen
Samen met je collega’s, onze opdrachtgevers en onze partners ben je binnen het projectteam verantwoordelijk voor het opstellen van de begroting van renovatieprojecten van een diverse omvang. Van kleine onderhoudsprojecten tot grote renovatieprojecten.

In deze functie is het bewaken van de marktconformiteit van kostprijsbegrotingen een belangrijke verantwoordelijkheid. Je verzamelt en analyseert daartoe in- en externe informatie met betrekking tot de marktprijzen. Samen met het projectteam bedenk je bouwtechnische oplossingen voor de opgave van opdrachtgevers waarbij jij verantwoordelijk bent voor het zoeken naar en het bewaken van de optimale prijs-kwaliteitverhouding, zowel voor de initiële investering als voor het toekomstige meerjarenonderhoud.

Samen selecteer je in de ‘voorfase’ van een project de samenwerkende partners en/of onderaannemers en leveranciers. Je begeleidt hen, bent hun aanspreekpunt en zorg je ervoor dat we van hen binnen de gestelde termijn correcte offertes ontvangen. Samen met het interne projectteam en met onze partners en/of onderaannemers verricht je, als dat nodig is, opname- en inmeetactiviteiten.

Aan de hand van de offertes van de onderaannemers/leveranciers maak je de een kostenraming of een totale  kostprijsbegroting, en pas je de juiste normeringen toe voor een project. In de projecten ben je samen met de bouwkundig engineer verantwoordelijk voor het opstellen van een werkomschrijving en uiteraard zorg je, daar waar nodig, voor goede interne afstemming en overdracht van je werkzaamheden aan het uitvoeringsteam. In een later stadium voer je, op basis van nieuwe informatie, eventuele aanpassingen in de begroting door. Je fungeert als tussenpersoon richting onderaannemers/leveranciers en de opdrachtgever met betrekking tot vragen over de werkomschrijving en/of de begroting.

Ontmoet enkele collega’s van de afdeling planvoorbereiding.

Functie-eisen

Dit moet je kunnen

  • MBO+/HBO werk- & denkniveau met een achtgrond in bouwkunde
  • Kennis van bouw wettelijke regelgeving en bouwbesluit
  • Kennis van branche specifieke producten, materialen en methoden
  • Ervaring met financiële beheersing
  • Klantgericht, teamplayer, besluitvaardig, in staat om het overzicht te bewaren.

Functie-aanbod

Goede vooruitzichten
Werken bij Knaapen is alsof je thuis bent. Wij zijn een familiebedrijf (sinds 1652) met een informele cultuur waarbinnen zowel de professionaliteit als het welzijn van onze mensen voorop staat.

Dit betekent dat we behalve een uitstekend salaris ook een aantrekkelijk pakket moderne arbeidsvoorwaarden bieden, met onder meer 43 verlofdagen en mogelijkheden om flexibel en vanuit huis te werken.

Je bent onderdeel van een hecht team met korte communicatielijnen, veel vrijheden en een goede balans tussen werk en prive. Daarbij bieden we volop mogelijkheden voor groei en persoonlijke ontwikkeling.

Door het jaar heen organiseren we verschillende teamactiviteiten. Cursussen en teamuitjes, maar ook wekelijks sporten met collega’s, toffe borrels en personeelsfeesten.

Werken bij Knaapen

Alsof je thuis bent
Knaapen (sinds 1652) is het oudste familiebedrijf van Brabant. Wij zijn experts in renovatie, onderhoud en beheer van vastgoed. Daar zijn we niet alleen goed in, daar hebben we ook plezier in. Samen maken we elk huis klaar voor de toekomst.

Bij alles wat we doen staan kwaliteit en duurzaamheid voorop. Maar wat ons echt beweegt zijn mensen. Dit betekent dat we niet alleen fysiek, maar ook sociaal investeren in betere vooruitzichten voor buurten en bewoners.

Voor onze uitdagende opdrachten is samenwerken een must. Daarbij vinden we het belangrijk dat iedereen zich op z’n gemak voelt en zichzelf kan zijn. Juist dat maakt het zo prettig om met en bij ons te werken.

Bij Knaapen heerst een informele werksfeer waarbinnen onze medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen. We zijn trots op ons team van 160 vakbekwame collega’s die elke dag hun beste beentje voorzetten voor het beste resultaat.

Wat vinden jouw toekomstige collega’s eigenlijk van het werken bij Knaapen? Bekijk de uitkomst hier.

Kom jij ons team versterken?

Solliciteer naar de functie Calculator Renovatie & Onderhoud bij Knaapen. Een motivatiebrief hoef je niet te schrijven. Wel ontvangen we graag je cv en eventueel je LinkedIn-profiel. Op basis daarvan nodigen we je met plezier uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Meer informatie

Wil je meer weten over deze functie voordat je solliciteert? Neem dan telefonisch contact op (0499 – 46 06 05) tijdens kantooruren, of stuur een mail aan: solliciteren@knaapen.nl

Sollicitatieformulier

    Schrijf geen brief, alleen je CV of linkedin profiel achterlaten is voldoende voor ons.