Timmerman

Functieprofiel

Wat je gaat doen
Als Timmerman ben je verantwoordelijk voor verschillende werkzaamheden binnen (grootschalige) renovatie- en onderhoudsprojecten van woningen. Geen dag is hetzelfde: zo werk je onder andere aan gevels, kozijnen, plafonds en keukens.

Je kunt zelfstandig werken, bent energiek en denkt vooruit. Zo signaleer je tijdig de materiaalbehoefte, waarvoor je zelf bestellingen plaatst bij ons magazijn.

Het leveren van vakmanschap en kwaliteit staat centraal met als doel tevreden opdrachtgevers. Het blijven ontwikkelen van je kennis en ervaring is voor jou een vanzelfsprekendheid en hier investeren wij ook graag in.

Functie-eisen

Dit moet je kunnen
Je hebt een opleiding Voortgezet Timmerman (BEG) gevolgd, bent geslaagd voor je Basisveiligheid (VCA) en beschikt over een rijbewijs (bij voorkeur BE).

Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als (zelfstandig) timmerman in renovatie en onderhoud. Daardoor heb je een uitstekend bouwkundig inzicht, denk je oplossingsgericht en maakt niemand jou iets wijs over specifieke producten en materialen.

Omdat je vaak bij mensen thuis over de vloer komt, ben je representatief, behulpzaam en maak je makkelijk een praatje. Je vindt het ook niet erg om meerdere (kleine) klussen op een dag te doen. Daarbij werk je graag samen in een team van gemotiveerde mensen.

Functie-aanbod

Goede vooruitzichten
Bij deze afwisselende job in ons groeiende familiebedrijf hoort een uitstekend salaris (conform cao Bouw & Infra) met 48 vakantiedagen, waarvan een deel wordt uitbetaald.

We bieden je een fijn team van vakkundige collega’s, prettige werktijden en een vrij besteedbaar duurzaam inzetbaarheidspotje (1,9% van je brutosalaris). Uiteraard krijg je een volledig ingerichte bedrijfswagen tot je beschikking om je werk zo goed mogelijk te kunnen doen.

Ook organiseren we door het jaar heen verschillende activiteiten. Cursussen en teamuitjes, maar ook wekelijks sporten met collega’s en toffe borrels en personeelsfeesten.

Werken bij Knaapen

Alsof je thuis bent
Knaapen (sinds 1652) is het oudste familiebedrijf van Brabant. Wij zijn experts in renovatie, onderhoud en beheer van vastgoed. Daar zijn we niet alleen goed in, daar hebben we ook plezier in. Samen maken we elk huis klaar voor de toekomst.

Bij alles wat we doen staan kwaliteit en duurzaamheid voorop. Maar wat ons echt beweegt zijn mensen. Dit betekent dat we niet alleen fysiek, maar ook sociaal investeren in betere vooruitzichten voor buurten en bewoners.

Voor onze uitdagende opdrachten is samenwerken een must. Daarbij vinden we het belangrijk dat iedereen zich op z’n gemak voelt en zichzelf kan zijn. Juist dat maakt het zo prettig om met en bij ons te werken.

Bij Knaapen heerst een informele werksfeer waarbinnen onze medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen. We zijn trots op ons team van 160 vakbekwame collega’s die elke dag hun beste beentje voorzetten voor het beste resultaat.

Wat vinden jouw toekomstige collega’s eigenlijk van het werken bij Knaapen? Bekijk de uitkomst hier.

Kom jij ons team versterken?

Solliciteer naar de functie Timmerman bij Knaapen. Een motivatiebrief hoef je niet te schrijven. Wel ontvangen we graag je cv en eventueel je LinkedIn-profiel. Op basis daarvan nodigen we je met plezier uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Meer informatie

Wil je meer weten over deze functie voordat je solliciteert? Neem dan telefonisch contact op (0499 – 46 06 05) tijdens kantooruren, of stuur een mail aan: solliciteren@knaapen.nl

Sollicitatieformulier

    Schrijf geen brief, alleen je CV of linkedin profiel achterlaten is voldoende voor ons.