Planvoorbereider Planmatig Onderhoud

Functieprofiel

Wat je gaat doen
Als Planvoorbereider Planmatig Onderhoud wil je vanaf het begin impact maken op de processen en de manier waarop de opdrachtgever vorm wil geven aan projecten. Hierbij verlies je de prioriteiten én de grote lijnen natuurlijk niet uit het oog. Je kent als geen ander de behoeftes van onze klant/ opdrachtgever. Op deze manier weet je ze iedere keer weer te verrassen door jouw kennis van onderhoud, kundigheid en kwaliteit.

Onze succesvolle projecten beginnen met een goede planvoorbereiding! Dat is jouw feestje. Je werkt aan omvangrijke planmatige onderhoudsprojecten van de woningcorporaties die onze samenwerking, kennis en proactieve denkwijze waarderen. Je staat aan de basis van de projecten en werkt de scenario’s en alternatieve plannen verder uit. Je begrijpt de vraag, kunt meedenken en vooruit denken en werkt aan optimale oplossingen. Je voorstel is gebaseerd op een technische achtergrond en rekening houdend met de communicatie met de bewoners en de samenwerking met onze vakmensen. We waarderen een vernieuwende kijk en een onderbouwde eigen visie op het onderhouden van vastgoed (zowel kort, middellang als lange termijn) en je 2e natuur om continu te leren en te verbeteren. Je inspecteert en inventariseert vastgoed-objecten op alle mogelijke technische vakgebieden en je bereidt het plan van aanpak gedegen en op eigen wijze voor. Je bent thuis in het maken van begrotingen binnen de RGS-methodiek (Resultaat Gericht Samenwerken). De duurzaamheidsgedachte staat hierbij hoog in het vaandel.

Functie-eisen

Dit moet je kunnen

  • Minimaal Mbo werk- en denkniveau, bijvoorbeeld een opleiding Bouwkunde, Vastgoedonderhoud / Beschermings- en afwerkingstechniek

  • Ervaring met vastgoedonderhoud en bouwregelgeving

  • Ervaren met het uitwerken van meerjarige onderhoudsplannen en het vormen hiervan naar een onderbouwd, duurzaam, vernieuwend, creatief en kostenbesparend advies

  • Analytisch en cijfermatig ontwikkeld inzicht

Ontmoet hier enkele collega’s van de afdeling planvoorbereiding!

Functie-aanbod

Goede vooruitzichten
Werken bij Knaapen is alsof je thuis bent. Wij zijn een familiebedrijf (sinds 1652) met een informele cultuur waarbinnen zowel de professionaliteit als het welzijn van onze mensen voorop staat.

Dit betekent dat we behalve een uitstekend salaris ook een aantrekkelijk pakket moderne arbeidsvoorwaarden bieden, met onder meer 43 verlofdagen en mogelijkheden om flexibel en vanuit huis te werken.

Je bent onderdeel van een hecht team met korte communicatielijnen, veel vrijheden en een goede balans tussen werk en prive. Daarbij bieden we volop mogelijkheden voor groei en persoonlijke ontwikkeling.

Door het jaar heen organiseren we verschillende teamactiviteiten. Cursussen en teamuitjes, maar ook wekelijks sporten met collega’s, toffe borrels en personeelsfeesten.

Werken bij Knaapen

Alsof je thuis bent
Knaapen (sinds 1652) is het oudste familiebedrijf van Brabant. Wij zijn experts in renovatie, onderhoud en beheer van vastgoed. Daar zijn we niet alleen goed in, daar hebben we ook plezier in. Samen maken we elk huis klaar voor de toekomst.

Bij alles wat we doen staan kwaliteit en duurzaamheid voorop. Maar wat ons echt beweegt zijn mensen. Dit betekent dat we niet alleen fysiek, maar ook sociaal investeren in betere vooruitzichten voor buurten en bewoners.

Voor onze uitdagende opdrachten is samenwerken een must. Daarbij vinden we het belangrijk dat iedereen zich op z’n gemak voelt en zichzelf kan zijn. Juist dat maakt het zo prettig om met en bij ons te werken.

Bij Knaapen heerst een informele werksfeer waarbinnen onze medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen. We zijn trots op ons team van 160 vakbekwame collega’s die elke dag hun beste beentje voorzetten voor het beste resultaat.

Wat vinden jouw toekomstige collega’s eigenlijk van het werken bij Knaapen? Bekijk de uitkomst hier.

Kom jij ons team versterken?

Solliciteer naar de functie Planvoorbereider Planmatig Onderhoud bij Knaapen. Een motivatiebrief hoef je niet te schrijven. Wel ontvangen we graag je cv en eventueel je LinkedIn-profiel. Op basis daarvan nodigen we je met plezier uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Meer informatie

Wil je meer weten over deze functie voordat je solliciteert? Neem dan telefonisch contact op (0499 – 46 06 05) tijdens kantooruren, of stuur een mail aan: solliciteren@knaapen.nl

Sollicitatieformulier

    Schrijf geen brief, alleen je CV of linkedin profiel achterlaten is voldoende voor ons.