ROEF Technisch Instructeur Uitvoering

Functieprofiel

ROEF is een bedrijfsonderdeel van Knaapen en is een prijswinnend, nieuw innovatief duurzaam dak. Ons doel is woonwijken groener maken, op warme dagen te zorgen voor verkoeling, een belangrijke bijdrage te leveren aan het verbeteren van de biodiversiteit en tegelijkertijd huisvesting te bieden aan vogels en vleermuizen. Daarnaast zorgt een dak van ROEF voor een aangenamer binnenklimaat in huizen omdat het fantastisch goed isoleert. 

Wat je gaat doen

Omdat we uit alle delen van Nederland steeds meer aanvragen krijgen, zoeken we een Technisch Instructeur Uitvoering voor het actief begeleiden van onze afnemers tijdens het uitvoeringsproces. Onze afnemers zijn woningbouwcorporaties en aannemers.

Als Technisch Instructeur Uitvoering adviseer je over montagevoorschriften, train je onze afnemers en applicateurs in het toepassen van ROEF-daken en heb je een actieve rol in hoe we ons dak in het uitvoeringsproces verder kunnen optimaliseren.

Je werkgebied is heel Nederland en je werk zal zich voor 80% afspelen op de bouw en voor 20% op kantoor. In deze functie rapporteer je aan onze Technisch manager Rob Pittens.

Functie-eisen

Dit moet je kunnen

Voor deze functie is het natuurlijk essentieel dat je over goede bouwtechnische kennis én communicatieve vaardigheden beschikt. Ervaring met prefab daken is een pre. We vinden het ook heel belangrijk dat je een bijdrage wilt leveren aan het verduurzamen en vergroenen van onze wereld.

Ons team is in korte tijd gegroeid naar 10 enthousiaste collega’s en onze organisatie bevindt zich in de scale-up fase. Deze fase waarin we met ROEF zitten vraagt ook een flexibele mindset. De werkzaamheden kunnen variëren en we staan zeer open voor jouw ideeën om deze rol zo goed mogelijk in te vullen. We hebben een eigen productie- en ontwikkelafdeling en bieden je de kans om mee te bouwen aan het succes van ROEF.

Functie-aanbod

Goede vooruitzichten

Behalve een uitdagende functie waar veel ruimte is om nog écht te ondernemen, bieden wij een uitstekend salaris en een aantrekkelijk pakket moderne arbeidsvoorwaarden. Onder andere met 43 verlofdagen, een leaseauto, een goede pensioenregeling en een bijdrage in het kader van duurzame inzetbaarheid. Daarnaast hechten wij veel waarde aan een goede privé-werk balans. De cao Bouw & Infra is van toepassing.

ROEF

Met ROEF maken we groene hellende daken mogelijk in iedere wijk. ROEF-daken zijn compleet modulair, losmaakbaar en stap voor stap uitbreidbaar met extra functies. Ze liggen binnen een dag op hun plek en zijn door gebruik te maken van circulaire en biobased materialen al na 10 jaar regeneratief. Ze leveren dan meer natuurherstel op dan ze aan CO2-uitstoot hebben gekost om te maken.

ROEF is onderdeel van Knaapen. Een echt Brabants familiebedrijf wat al langer dan 375 jaar in handen is van de familie Knaapen. Knaapen richt zich als renovatiepartner uitsluitend op de sociale woningbouw. Behalve dat wij woningen renoveren, investeren we ook in de sociale cohesie in de wijken waar we actief zijn. Daarnaast zijn we binnen onze sector kartrekker op het gebied van duurzaamheid en circulariteit. Wij hebben ons zelf als doel gesteld om als organisatie in 2040 CO2 neutraal en volledig circulair te zijn omdat we onze organisatie en de wereld beter willen overdragen aan de volgende generatie. Niet alleen willen wij onze interne footprint dan naar nul hebben teruggebracht, maar willen wij dit ook voor onze projecten realiseren.

Kom jij ons team versterken?

Wil jij met ons het verschil maken in het verduurzamen van onze planeet? Reageer dan via solliciteren@knaapen.nl Een sollicitatiebrief is niet nodig. 

Meer informatie

Wil je meer informatie over ROEF bezoek dan onze website www.roef.nl

 

Sollicitatieformulier

    Schrijf geen brief, alleen je CV of linkedin profiel achterlaten is voldoende voor ons.