BEDRIJFSCULTUUR

Onze organisatiecultuur is sterk, als een onzichtbare lijm die de Knaapen-medewerkers met elkaar verbindt. Als oudste familiebedrijf van Nederland weten we als geen ander dat een aangenaam werkklimaat, waarbij mensen zich prettig voelen, de basis is voor kwaliteit en voor de toekomst.

Onze 90 medewerkers zijn professioneel, sociaal en creatief. Ze zijn betrokken bij elkaar, onze opdrachtgevers en bewoners. Een team waar we trots op zijn. Onderstaande uitspraken geven een goed beeld van waarvoor we staan.

Frank Bakx

De klik tussen Knaapen en Frank Bakx is er altijd geweest. Ik heb regelmatig mijn neus gestoten, maar ik ben ook steeds weer bij mijn kraag gepakt. Dat noem ik nou onderhoud met gevoel.
– Operations manager –

Joyce Matulessy

Bij KnaapenGroep krijg ik veel vrijheid in de uitoefening van mijn functie. Alles is bespreekbaar en ik kan heerlijk mezelf zijn. Daar put ik veel plezier uit.
– Medewerker financiële administratie –

Frans van der Pol

Alles is zo goed geregeld bij KnaapenGroep, de sfeer is zo prettig dat ik er eigenlijk nooit over praat. Zo bijzonder en toch zo gewoon. Gewoon goed, en dat alweer 25 jaar.
– Voorman renovatie & onderhoud –

Bram Hendriks

KnaapenGroep is een ideaal bedrijf voor persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt alle mogelijkheden en kansen om te groeien. Je bepaalt zelf hoe hoog je de lat wil leggen.
– Projectleider –