News

Planvoorbereider

Als Planvoorbereider wil je vanaf het begin impact maken op de processen en de manier waarop de opdrachtgever vorm wil geven aan projecten. Hierbij verlies je de prioriteiten én de grote lijnen natuurlijk niet uit het oog. Je kent als geen ander de behoeftes van onze klant/ opdrachtgever. Op deze manier weet je ze iedere keer weer te verrassen door jouw kennis van onderhoud, kundigheid en kwaliteit.

ROEF Salesmanager

Als Salesmanager van ROEF ben je verantwoordelijk voor het genereren van nieuwe business in zowel de nieuwbouw als renovatiemarkt. Wij werken uitsluitend B2B en onze afnemers zijn woningbouwcorporaties en aannemers. Je onderhoudt sterke relaties met bestaande klanten. Je brengt kansen in de markt in kaart en vertaalt klantwensen naar commerciële kansen.

Bewonersbegeleider

Als Bewonersbegeleider werk je nauw samen met het uitvoerende bouwteam bij de meer grootschalige renovatieprojecten. Je bent het eerste aanspreekpunt voor bewoners. Je biedt een luisterend oor en bouwt een vertrouwensband op.

Projectcoördinator Bewonerscommunicatie

Als Projectcoördinator Bewonerscommunicatie organiseer en begeleid je workshops waarin je alle stakeholders betrekt om het communicatieplan voor een project op te stellen. Hierbij voer je overleg met de opdrachtgever (woningbouwcoöperaties), de bewonersbegeleider, het technische projectteam en de teamleider Bewonerscommunicatie.

Medewerker financiële administratie

Onze financiële afdeling bestaat uit een enthousiast team van 6 collega’s. De afdeling is verantwoordelijk voor het uitvoeren, beheren, analyseren, rapporteren en managen van alle werkzaamheden op financieel gebied van de verschillende organisatieonderdelen. Met een gestructureerde aanpak en een positieve en proactieve houding zorgen wij er samen voor dat de financiële administratie op rolletjes verloopt.

Planontwikkelaar

Als Planontwikkelaar heb je meerdere projecten onder je hoede van initiatiefase tot opdrachtverstrekking. Projecten in renovatie, groot onderhoud en verduurzaming van bestaand vastgoed.

Calculator Renovatie & Onderhoud (32 – 40 uur)

Samen met je collega’s, onze opdrachtgevers en onze partners ben je binnen het projectteam verantwoordelijk voor het opstellen van de begroting van renovatieprojecten van een diverse omvang. Van kleine onderhoudsprojecten tot grote renovatieprojecten.

Interieur Timmerman (Ecofiks)

Als Interieur Timmerman krijg je de beschikking over je eigen mobiele, professioneel en compleet ingerichte werkplaats. Met deze bedrijfswagen ga je -samen met je collega- op pad en verricht je maatwerk interieur renovaties (meestal badkamers, keukens en toiletten). Dit doe je op verschillende locaties met vooral Fibo materialen.

Werkvoorbereider Renovatie & Onderhoud

Als Ervaren Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en -begeleiding van verschillende onderhoud en renovatieprojecten. Binnen die projecten neem je zowel in de planfase als tijdens de uitvoering de lead in het naleven en bewaken van afspraken over tijd, kwaliteit en geld.

Timmerman

Als Timmerman ben je verantwoordelijk voor verschillende werkzaamheden binnen (grootschalige) renovatie- en onderhoudsprojecten van woningen. Geen dag is hetzelfde: zo werk je onder andere aan gevels, kozijnen, plafonds en keukens.