News

Projectleider Duurzaamheid & Circulariteit

Als Projectleider Duurzaamheid en Circulariteit bepaal je mede de strategische agenda rondom duurzaamheid en circulariteit. In deze brede rol ben je de aanjager van de ontwikkelagenda. Je gaat op zoek naar nieuwe mogelijkheden om duurzaamheid en circulariteit verder te verankeren in onze dienstverlening en onze dagelijkse manier van werken.

Planvoorbereider Planmatig Onderhoud

Als Planvoorbereider Planmatig Onderhoud geef je samen met onze opdrachtgevers vorm aan verschillende projecten met uiteenlopende onderhoudprocessen. De woningcorporaties waarvoor we werken vertrouwen op onze knowhow en verwachten een proactieve samenwerking. Dankzij jouw slimme scenario’s en optimale oplossingen weten we hen telkens te verrassen en overtuigen.

Interieur Timmerman (Fibo)

Als Interieur Timmerman krijg je de beschikking over je eigen mobiele, professioneel en compleet ingerichte werkplaats. Met deze bedrijfswagen ga je -samen met je collega- op pad en verricht je maatwerk interieur renovaties (meestal badkamers, keukens en toiletten). Dit doe je op verschillende locaties met vooral Fibo materialen.

Bouwkundig Engineer

Als Bouwkundig Engineer sta je aan de basis van de opzet, het plan van aanpak en de uitwerking van onze vastgoedprojecten. Dankzij jouw accurate werkwijze en proactieve instelling zijn we altijd tot in de puntjes voorbereid en verrassen we onze opdrachtgevers telkens met de beste oplossingen ter verbetering van hun vastgoed.

Schil­der

Als Schilder ben je verantwoordelijk voor verschillende schilder- en onderhoudswerkzaamheden in woningen. Het schilderen van verschillende materialen, maar bijvoorbeeld ook reparatie en herstel van hout en beton.

Planvormer

Als Planvormer heb je meerdere projecten onder je hoede van initiatiefase tot opdrachtverstrekking. Projecten in renovatie, groot onderhoud en verduurzaming van bestaand vastgoed.

Tegelzetter

Als Tegelzetter ben je verantwoordelijk voor verschillende bouwkundige werkzaamheden in woningen. Het herstellen, zetten en lijmen van wand- en vloertegels, maar bijvoorbeeld ook kitten en het repareren van stucwerk.

Werkvoorbereider Renovatie & Onderhoud

Als Ervaren Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en -begeleiding van verschillende onderhoud en renovatieprojecten. Binnen die projecten neem je zowel in de planfase als tijdens de uitvoering de lead in het naleven en bewaken van afspraken over tijd, kwaliteit en geld.

Timmerman

Als Timmerman ben je verantwoordelijk voor verschillende werkzaamheden binnen (grootschalige) renovatie- en onderhoudsprojecten van woningen. Geen dag is hetzelfde: zo werk je onder andere aan gevels, kozijnen, plafonds en keukens.

Loodgieter

Als Loodgieter ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van installaties en onderhouds- en vervangingswerkzaamheden van onder meer cv en airco, sanitaire installaties en (duurzame) warmtepompen, daken en goten.