News

Uitvoerder Renovatie

Als Uitvoerder Renovatie ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende (grootschalige) onderhoud- en renovatieprojecten van woningen. Centraal staat de bewaking van planning en kwaliteit.

Medewerker Bedrijfsbureau

Wat is je uitdaging in deze spin in het web-functie? Wij maken veel gebruik van ZZP-ers en dit moet natuurlijk goed georganiseerd worden. Dit betekent dat je zorgt voor een goede bezetting aan vakmensen waarbij je natuurlijk ook gebruik kunt maken van ons netwerk. Je regelt de prijsafspraken, onderhoud contacten met de ZZP-ers en bureaus, beheert de dossiers van de ZZP-ers, verzorgt de administratieve afwikkeling en hebt een leidende rol om acties te bedenken om de doelgroep te benaderen.

Planvoorbereider Planmatig Onderhoud

Als Planvoorbereider Planmatig Onderhoud geef je samen met onze opdrachtgevers vorm aan verschillende projecten met uiteenlopende onderhoudprocessen. De woningcorporaties waarvoor we werken vertrouwen op onze knowhow en verwachten een proactieve samenwerking. Dankzij jouw slimme scenario’s en optimale oplossingen weten we hen telkens te verrassen en overtuigen.

Interieur Timmerman (Fibo)

Als Interieur Timmerman krijg je de beschikking over je eigen mobiele, professioneel en compleet ingerichte werkplaats. Met deze bedrijfswagen ga je -samen met je collega- op pad en verricht je maatwerk interieur renovaties (meestal badkamers, keukens en toiletten). Dit doe je op verschillende locaties met vooral Fibo materialen.

Planvormer

Als Planvormer heb je meerdere projecten onder je hoede van initiatiefase tot opdrachtverstrekking. Projecten in renovatie, groot onderhoud en verduurzaming van bestaand vastgoed.

Schil­der

Als Schilder ben je verantwoordelijk voor verschillende schilder- en onderhoudswerkzaamheden in woningen. Het schilderen van verschillende materialen, maar bijvoorbeeld ook reparatie en herstel van hout en beton.

Bouwkundig Engineer

Als Bouwkundig Engineer sta je aan de basis van de opzet, het plan van aanpak en de uitwerking van onze vastgoedprojecten. Dankzij jouw accurate werkwijze en proactieve instelling zijn we altijd tot in de puntjes voorbereid en verrassen we onze opdrachtgevers telkens met de beste oplossingen ter verbetering van hun vastgoed.

Projectcoördinator Bewonerscommunicatie

Als Projectcoördinator Bewonerscommunicatie bepaal je het communicatieplan bij de meer grootschalige renovatieprojecten. Dit betekent dat je bewoners informeert wat er met de woning staat te gebeuren. Hierbij voer je overleg met de opdrachtgever (woningbouwcoöperaties), de bewonersbegeleider, het technische projectteam en de teamleider bewonerscommunicatie.

Tegelzetter

Als Tegelzetter ben je verantwoordelijk voor verschillende bouwkundige werkzaamheden in woningen. Het herstellen, zetten en lijmen van wand- en vloertegels, maar bijvoorbeeld ook kitten en het repareren van stucwerk.

Werkvoorbereider Renovatie & Onderhoud

Als Ervaren Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en -begeleiding van verschillende onderhoud en renovatieprojecten. Binnen die projecten neem je zowel in de planfase als tijdens de uitvoering de lead in het naleven en bewaken van afspraken over tijd, kwaliteit en geld.